Şehit Polis Memuru Olgun Kurbanoğlu İçin Yemek Verildi

Tarih : 2016-05-23 / Kategori : Genel Haber

Şehit Polis Memuru Olgun Kurbanoğlu İçin Yemek Verildi

           Iğdır'ın Karakoyunlu ilçesinde hain saldırı sonucu şehit düşen polis memuru Olgun Kurbanoğlu anısına meslektaşı Erkan Arman tarafından Karakoyunlu ilçesi Belediye parkında bin kişilik  yemek programı düzenlendi.

          Yemek programına Iğdır Emniyet Müdürü Yüksel Babal, Karakoyunlu Kaymakamı Nursan Vural Zorlu, Aralık  Kaymakamı Hayri Zorlu, Karakoyunlu Eski Belediye Başkanı Ziyatali Deliktaş, Ak Parti Karakoyunlu İlçe Başkanı Baycan Çalışkan, MHP İlçe Başkanı Hakan Şıktaş  ile  Şehidin ikiz kardeşi Sadık Kurbanoğlu, meslektaşları ve vatandaşlar katıldı.
    Yemeğin ardından Şehit Polis Memuru Olgun Kurbanoğlu  ve şehitler için dua edildi.
            Iğdır Emniyet Müdürü Yüksel Babal, Karakoyunlu Eski Belediye Başkanı Ziyatali Deliktaş ile  Sadık Kurbanoğlu,  Şehit olan İkiz kardeşinin şehit olduğu yere giderek karanfil ve gül bıraktı.
           KURBANOĞLU, "İNŞALLAH MECLİSTEKİLERİDE İÇERİ ALIRSINIZ"  

         Kurbanoğlu, Bizde güzel bir söz vardır. Diyor ki Gözümün nuru, başımın tacı, yüreğimin tegatı, direği kardeşim, ruhun şad olsun." Kanın yerde kalmadı.
          Emniyet güçlerimizden  Allah razı olsun kardeşimin katilini yakalayıp içeri aldınız. Devletimiz  inşallah  Meclistekileri' de içeri alır.  Benim bir yarım gitti. Ama ben gururluyum başım dik anlım açık yürüyorum iyi ki sizlerde varsınız. Bundan sonra ben çocuklara bir amca devletimiz ise bir baba olacaktır.”
             KURBANOĞLU " BU VATANI KİMSENİN BÖLMEYE GÜCÜ YETMEYECEK"
            Bu topraklarda yaşayan herkesin tek amacı dalgalanan bayrağımızı göklere çıkarmaktır. Bu bayrağı kimsenin indirmeye gücü yetmedi ve yetmeyecek. Çünkü bu vatan için binlerce şehit verdik. Sınırları şehit kanlarıyla çizildi. Biz bu vatanda birlik ve beraberlik içinde yaşamaktayız.Bu ülkede  kimse ayrım yapamaz yapmaya da gücü yetmez, et ve tırnak gibiyiz. Bizler  kardeşlik  içinde  hep beraber yıllarca yaşadık ve yaşamaya da devam edeceğiz.
            Biz gururluyuz Allah anamdan babamdan razı olsun ki bu devlete ve millete hayırlı bir evlat yetiştirmiş." dedi.             
             Emniyet Müdürü Yüksel Babal ise “Bizler her zaman sizlerin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Sizler bizim baş tacımızsınız. Kardeşinizde bizim bir kardeşimiz sayılır. O bizim için bir kahramandır.  Tek başına gelerek kaçan iki kişiyi yere yatırıyor.  Birinin karnından birinin ise bacağından vurarak yaralıyor. Onun sayesinde ikisini de yakaladık." dedi.
         Babal,  “Arkadaşlarımız bu kandil gününde şehit kardeşini  unutmamış bir yemek organizasyonu yapmışlar. Şehidimizin   Ruhu şad mekanı cennet olsun." şeklinde konuştu.   
   ŞEHİT POLİSİN İSMİ SOKAĞA VERİLDİ
       Karakoyunlu  Ak Parti eski belediye  Başkanı Ziyatali Deliktaş, “Karakoyunlu ilçesi halkı tarafından çok sevilen Şehit  polis mumuru Olgun Kurbanoğlu  anısına ilçe halkının isteği üzerine ismi sokağa verildi.  Bu bizleri ve ilçe halkını çok sevindirdi. Olgun kardeşimiz hep kalbimizde yaşayacaktır. Hep anacağız, yad edeceğiz. 
    Bu günde polis meslektaşı kendi maaşıyla badisi ve abisi olarak nitelendirdiği şehit kardeşi Olgun Kurbanoğlu için bir yemek düzenledi. Kendisine bu düşüncesinden dolayı çok teşekkür ederiz.   Şehidimize Allah'tan Rahmet kederli ailesine bir kez daha sabırlar diliyorum." dedi.
     Deliktaş, Yemeğin yapımı ve dağıtımına  yardım eden ilçe halkına ayriyeten teşekkür etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.