IĞDIR AVRUPA ŞAMPİYONASINA GİDİYOR

Tarih : 2016-05-25 / Kategori : Spor

IĞDIR AVRUPA ŞAMPİYONASINA GİDİYOR

           Samsunda Yapılan Kick Boks Türkiye Şampiyonasında İlimizi Temsilen Katılan Sporcumuz Çiğdem Kırvaç Türkiye Şampiyonu Olarak Avrupa Şampiyonasında Ülkemizi ve İlimizi Temsil Edecek.

 

        Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından 13 Mayıs 2016 tarihinde Samsun’da düzenlenen Büyükler ve Gençler Ferdi (Bay-Bayan) Kick Boks Türkiye Şampiyonasında Iğdır Olarak boş dönmedik. Şampiyonaya 60 ilden 3 bin sporcunun katılımı ile gerçekleşen maçlar sonrasında 60 kg’da Çiğdem Kırvaç Türkiye Şampiyonu olurken 57 kg’da Hasan can Başaçek Türkiye 3.sü oldu. Derece elde eden sporcularımız Dünya Şampiyonası’na katılma hakkı kazandı. Sporcularımız ve Antrenörü Murat Kızılkuş Iğdır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım AYDOĞDU’yu makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkürlerini illeti. Antrenör Murat Kızılkuş, “Hedefimiz bu yıl yapılacak olan Avrupa Şampiyonasıdır. Burada sporcularımızın şampiyon olması için elimizden geleni yapacağız” dedi
      Iğdır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu yaptığı açıklamada ise “İl Müdürlüğü olarak sporun her dalında ülkemizi başarılı şekilde temsil edecek sporcularımızın yetişmesi için çabalıyoruz. Bunun için üzerimize düşen ne varsa yapmaya da devam edeceğiz. Şampiyonada derece elde ederek ülkemizi ve ilimizi Avrupa ve Dünya Şampiyonaları’nda temsil etme hakkı kazanan sporcularımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.