İMAM HATİP ORTAOKULUNDA BİLİM FUARI AÇILDI

Tarih : 2016-05-26 / Kategori : Eğitim

İMAM HATİP  ORTAOKULUNDA BİLİM FUARI AÇILDI

 Iğdır merkez  İmam Hatip  Ortaokulunda, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı.

 

   Iğdır’a İmam Hatip  Ortaokulunda açılan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı, büyük ilgi çekti. Okul öğrencilerinin yaptığı çalışmalar beğenildi.
         Açılışı Iğdır İl Milli Eğitim Müdürü  Hakan Cırıt, şube müdürleri Cabbar Turan, Sedat Bilir, Yakup Alhan, Süleyman Akkuş  ve okul müdürü ile öğretmenler   yaptı.
             Iğdır  İl Milli Eğitim Müdürü  Hakan Cırıt, açılışta yaptığı konuşmada “Bu tür faaliyetleri geliştirmek, Küçük yaştaki bu üretici zekaları değerlendirmek, onların önünü açmak, bu çocukları daha iyi okullara, bu işlerle ilgili olan okullara yönlendirmek lazım. Ben, bu çocuklarımızı canı gönülden tebrik ediyorum Öğrencilerimizin  özverili çalışmaları sonucu yaptıkları çeşitli projeleri görmekteyiz.Emeği geçenleri kutluyorum.Bildiğiniz gibi Fuarın amacı bir yarışma değil, çocuklarımızı bilimin ışığında yarınki hayatlarına hazırlamaktır.. Bu Proje ile başarmanın verdiği duyguyu öğrencilerimiz  tadabilme gayreti içerisinde  olduğunu gördük. Bu da bizi oldukça mutlu etti. Bu projeler aynı zamanda Öğrencilerimizin özgüvenlerinin yükselmesine katkı sağlamış oluyorlar.İlginç fikirler ve buluşlar var.” dedi.
              Daha sonra, Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt ve beraberindekiler stantları ziyaret ederek, öğrencilerin hazırladıkları projeler hakkında bilgi aldı ve yapmış oldukları başarılı projelerden dolayı tebrik etti. Fuarda Kabe maketi, ihramlı öğrenciler dikkat çekerek ilgi gördü.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.