Tuzluca Devlet Hastanesinde Uzman Doktorlar Göreve Başladı;

Tarih : 2016-05-26 / Kategori : Sağlık

Tuzluca Devlet Hastanesinde Uzman Doktorlar Göreve Başladı;

          25 yataklı Tuzluca İlçe Devlet Hastanesinde yaşanan Uzman Doktor sorunu Bir Aile Hekimi Bir İç Hastalıkları Uzmanı atanmasıyla ve bununla beraber Perşembe Günleri olmak üzere Haftada Bir Gün çalışacak olan Kadın Doğum Hastalıları ve Doğum Uzmanı görevlendirilmesi ile çözüme kavuşturuldu. 

 

    Tuzluca Devlet Hastanesinde Uzman doktorların Göreve Başlamasıyla birlikte İlçede ikamet eden vatandaşların sağlık hizmetine daha kolay ulaşması sağlandı.
    Genel Sekreter Op. Dr. Kemal EYVAZ ; ‘’ Her türlü hizmetin en iyisine layık olan güzide ilimiz Iğdır’ın sağlık Sorunlarına Çözüm üreterek var olan sağlık hizmetlerini daha ileriye götürmek için çalışmaktayız, Şu an itibariyle Birliğimize bağlı olarak Hizmet veren Iğdır Devlet Hastanesi ile Ağız ve Diş sağlığı Merkezinde alanında başarılı doktorlar tarafından hizmet sunulmakta, Tanı ve Tedavi için gerekli tıbbi cihazlar bulunmaktadır. Buna ilaveten Tuzluca İlçe Devlet Hastanesinin Uzman Doktor sorununu elimizde bulunan imkanlar çerçevesinde çözmüş bulunmaktayız’’ dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.