Besti Aydeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde mezuniyet töreni yapıldı

Tarih : 2016-05-28 / Kategori : Genel Haber

Besti Aydeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde mezuniyet töreni yapıldı

2015-2016  eğitim öğretim yılı sonunda Besti Aydeniz Kız Meslek Lisesi  mezunlarını verdi.

 

          Iğdır Kültür merkezinde yapılan mezuniyet  törenine Besti Aydeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Suat Vural, Öğretmenler, Öğrenciler ve  velilerin katılımıyla coşkulu bir şekilde yapıldı.
       Törende, Besti Aydeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Suat Vural konuşma yaptı.
    Vural, konuşmada, Mezuniyet dönemine kadar öğrencilerle yan yana olan, daha iyi ve daha başarılı olabilmeleri konusunda desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen öğretmen ve velilere teşekkür etti.
    Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Vural şunları kaydetti: “Sevgili Gençler ; Zaman su misali hızla akıp geçiyor. Bir eğitim öğretim yılı daha geçti ve yılın sonuna geldik. Hızla akıp giden yıllar bazılarınızı bir üst sınıfa bazılarınızı da Besti Aydeniz Meslekî ve Teknik Anadolu Liseli yılların sonuna getirdi. 
       Bizler idarecilik ve öğretmenlik görevlerimizin dışında anne, baba, abla ve abi gibi olmaya, gideceğiniz o uzun ve zor hayat yolunda işinize yarayacak, başarılı, becerikli, mutlu ve huzurlu olmanızı sağlayacak bilgiler, beceriler, alışkanlıklar kazandırmaya çalıştık  Sevgili gençler, Herkesin bir hedefi olmalı. Hayatınızın sonunda nerede olacağınızı bilmek istiyorsanız, nereye gittiğinizi bilmek zorundasınız. Bu nedenle kendinize doğru hedefler belirleyiniz. Hedefe ulaşmada size yolunuzu, aldığınız eğitim, iradeniz, azim ve kararlılığınız gösterecektir. Önünüze belki bir sürü engel çıkacak, bocalayacak, zorlanacak, fakat asla yılmayacaksınız. Başarılı olmak adına dikilecek, dik duracak, engelleri bir bir aşacak, başarılı, mutlu ve özlemini çektiğiniz güzel bir yaşam süreceksiniz.
    Hayat sizin hayatınız olduğuna göre geleceğinizi düşünmek, gerekli tedbirleri almak, sorunlarınıza çözüm aramakta aslında öncelikle size düşüyor. Bu nedenle önünüzde bir çok yol bulunmaktadır. Hangisinden gideceğiniz, o yolda nelerle karşılaşacağınız, nasıl bir yaşam süreceğiniz ve yolun sonunu nasıl getireceğiniz hepsi size bağlı. Artık düşünmeyi, seçmeyi, ayırt etmeyi öğrenmelisiniz.
    Sevgili mezunlarımız, Sizleri 4 yıllık bir eğitimin sonunda bir üst eğitime veya iş hayatına uğurluyoruz. Eminim buraya dönük çok farklı anılarla ayrılıyor, çok
karmaşık duygular içerisinde bulunuyorsunuz. 
    Eğitim sürecinde zaman zaman olumsuzluklar yaşanmasına rağmen biz sizleri çok sevdik ve hep seveceğiz. Sizleri mezun ettiğimiz binlerce Besti Aydeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezunlarının arasına yollarken, sizlerde bizleri ve okulunuzu unutmazsınız umarım.
    Zaman içerisinde okulunuzdan çok iyi bilgi ve donanımla ayrıldığınızın, bir çok şey bildiğinizin farkına varacaksınız. Hayatın bu yeni aşamasında okul yılları bir tatlı anı olarak kalırken asıl zorlu ve bütünlemesi olmayan hayat sınavında sizlere başarılar diliyoruz. Yolunuz, bahtınız açık olsun. İleriki yıllarda yine karşılaştığımızda sizleri başarılı bir iş insanı, güzel işler başarmış bireyler, mutlu ve huzurlu yaşam süren fertler olarak görmenin gururu bize yetecektir.
    Lise yılları bir tatlı anı olarak geride kalırken, asıl zorlu ve bütünlemesi olmayan hayat sınavında başarılar diliyorum.     
    Yolunuz ve bahtınız açık olsun. Konuşmamı sonlandırırken prgramın hazırlanmasında emeği geçen TDE öğretmenimiz Yelda Türkeli ve öğrencilerimize teşekkür eder saygılar sunarım.” şeklinde konuştu.
    Okul öğrencileri bir birinden güzel Müzik dinletisi sundu. Ardından Halkoyunları ekipleri gösterilerini sundu. Son olarak kep töreninin yapılması ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle program son buldu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.