''Klinik Mühendislik Hizmetleri Yönetim Süreci'' Eğitimi Verildi

Tarih : 2016-06-01 / Kategori : Sağlık

''Klinik Mühendislik Hizmetleri Yönetim Süreci'' Eğitimi Verildi

Iğdır Kamu Hastaneleri  Birliğine bağlı Sağlık Tesislerine Klinik Mühendislik Hizmetleri Yönetim Süreci konusunda eğitim verildi.

 

Genel Sekreterlik  Toplantı salonunda  Iğdır KHB Genel Sekreteri Op. Dr. Kemal EYVAZ, Mali Hizmetler Başkanı Yaşar TEMEL’inde hazır bulunduğu toplantıda Iğdır Devlet Hastanesi, Ağız ve Diş sağlığı Merkezi ve Tuzluca Devlet Hastanesi Birim Sorumlularına Klinik Mühendislik Hizmetleri  ve Tıbbi Cihaz Yatırım Planlama Birim Sorumlusu  Şabu KARADAĞ tarafından; 
     ‘’KLİNİK MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ YÖNETİM SÜRECİ’’     ‘’TIBBİ CİHAZ YATIRIM VE PLANLAMA HİZMETLERİ SÜRECİ’’ ‘’BİYOMEDİKAL DEPO -BİYOMEDİKAL MALZEME YÖNETİM VE TEMİN SÜREÇLERİ’’  konularında eğitim verildi.
    Düzenlenen bu eğitimde Sağlık Çalışanlarına, Sağlık Bakanlığı ve Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu’nun  Klinik Mühendislik  Hizmetleri alanında  yapılan Yenilik  ve Uygulama  çalışmaları, sürecin dünden bugüne geldiği aşamalar,  tıbbi cihaz ve biyomedikal malzemelerinin;  tedarik, satın alma, muayene, muyene sonrası kabul ve HEK (Hurda /Eski/Kullanılamaz) süreçleri, Kamu  kaynaklarının etkin ve verimli kullanılmasına yönelik çalışmalar aktarıldı.
    Eğitim sürecinin  tümüne  katılım sağlayan Genel Sekreter Op. Dr. Kemal EYVAZ  ve Mali Hizmetler Başkanı Yaşar TEMEL   birim sorumlularının  sorunlarını dinleyerek konuyla ilgili soruları  birebir yanıtladılar.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası