HEDEF AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU

Tarih : 2016-06-13 / Kategori : Spor

HEDEF AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU

Akkuş, Balkanların ardından gözünü Avrupa ve Dünya Şampiyonluğuna dikti

    Mihraç Akkuş, Ümitler kategorisindeki Balkan Şampiyonluğu’nun ardından şimdi de ülkemizi Avrupa Şampiyonasında temsil etmeye hazırlanıyor.           01-04 Temmuz tarihlerinde Finlandiya’nın Helsinki kentinde müsabakaya çıkmaya hazırlanan Iğdır’lı Judocu Mihraç Akkuş’un bu seferki hedefi Avrupa Şampiyonluğu. Akkuş, ayrıca Temmuz ayının 15’inde Trabzon’da yapılacak olan Liseler arası Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil etmeye hak kazandı.
    Ümit Milli Takımımız Sırbistan’ın Kikinda kentinde düzenlenen Balkan Şampiyonası’nda takım halinde birinci olurken 55 kiloda Mihraç Akkuş Balkan Şampiyonu olmuştu. Akkuş bu ayda Avrupa ve Dünya Şampiyonluğuna hazırlanıyor.
    Dünya Şampiyonluğu’nun ülkemizde olduğu için çok önemli olduğunun altını çizen Milli Takım Antrenörü Serkan Esenboğa, bayrağımızı göndere çektirmek ve İstiklal Marşımızı bir kere daha dinletmek istediklerini söyledi. 
    En büyük hedeflerinin 2020 Tokyo Olimpiyatlarında Iğdır’ımızdan Mihraç Akkuş’un ülkemizi temsil etmesi olduğunu kaydeden Esenboğa, “Akkuş’un bize bu gururu yaşatacağına inanıyorum. Desteklerinden ötürü Sayın İl Müdürümüz Kasım Aydoğdu’ya, Klüp başkanımız Salih Dursun’a ve Iğdır Gençlik Spor çalışanlarına çok teşekkür ederiz. ” Şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.