HALFELİ VE RİZE BELEDİYELERİ İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Tarih : 2016-06-17 / Kategori : Siyaset

HALFELİ VE RİZE BELEDİYELERİ İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

   Iğdır'da düzenlenen iftar programında, Rize ve Halfeli Belediyesi bir araya geldi.

 

          Iğdır il merkezinde, kardeş belediyeler Rize ve Iğdır Halfeli belediyesince iftar programı düzenlendi.
          Alyans düğün salonunda düzenlenen yaklaşık  bin beş yüz  kişinin katıldığı iftar yemeğinde konuşan Iğdır valisi  Ahmet Turgay Alpman, özgeçmişini anlatarak, ”Sizlerle bir arda olduğum için mutluyum.Iğdır’a hizmet edeceğim için heyecanlıyım. Sizlerle birlikte Iğdır’a en faydalı olacak hizmetleri yapacağım. Iğdır’a hizmet için geldim. Beni bu göreve layık gören başta sayın Cumhurbaşkanına, başbakana ve bakanlar kuruluna teşekkür ediyorum. Iğdır’a  daha önce iki kere gelmiştim. Şimdi vali olarak gelmekte kaderimizde varmış. Hep beraber bütün Iğdırlılarla birlikte el birliği içinde birlik ve beraberliğimiz koruyarak hizmet edeceğiz. Iğdır’ı il olmasının 24. Yılında daha gelişmiş güzelleşmiş bir il haline gelmesi için çalışacağım. “dedi.
         Rize Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Sivrikaya, iftar yemeği öncesi yaptığı konuşmada, Türkiye'nin doğusu ile batısının bir olduğunu belirterek düzenlenen programdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
         AK Parti Iğdır İl Başkanı Ahmet Tutulmaz,” Ak partili belediyelr olarak çok güzel işlere imza atıyoruz. Hizmetin gerçek adresi Ak partidir. Partimize mensup Halfeli Beldesini kardeş belediye olarak kabul eden Rize belediyesine teşekkür ediyoruz. Bu kalabalığın bir arada olması da gösteriyor ki Ak parti hizmet partisidir. ”dedi.
              Halfeli Belediye Başkanı Reşat Başkara,’da Iğdır da Rize belediyesi başkan yardımcısı ve arkadaşlarını ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Halfeli beldesini kardeş belediye olarak kabul etmeleri bizleri mutlu etmiştir. Bu kardeşliği pekiştirmek adına buradayız yaklaşık 1500 kişi bu mübarek ayda bir araya gelmiştir .”şeklinde konuştu.
         Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından başlayan program, İl Müftüsü Cüneyt Kulaz 'ın duaları eşliğinde son buldu.
            Programa, Iğdır Valisi Ahmet Turgay Alpman, AK Parti Iğdır İl Başkanı Ahmet Tutulmaz, Halfeli Belediye Başkanı Reşat Başkara, partililer ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası