Başarılı Öğrenciler Altınla Ödüllendirildi

Tarih : 2016-06-18 / Kategori : Eğitim

Başarılı Öğrenciler  Altınla Ödüllendirildi

      Iğdır Merkeze bağlı Karakoyunlu ilçesinde karne gününde başarılı öğrenciler altınla ödüllendirildi. Karakoyunlu ilçesi Şehit Polis Ali Asker Gonca İlköğretim Okulu öğrencileri ve öğretmenlerine, 2015- 2016 yılı eğitim öğretim yılında göstermiş oldukları başarılardan dolayı Iğdırlı iş adamı Temizler Ltd. Şti. sahibi Ahmet Temiz ve iş adamı Memet Kabak tarafından altın hediye edildi.
  

     Şehit Polis Ali Asker Gonca İlköğretim Okulu'nda en sevilen 5 öğretmene ve okul birincisi olan 10 öğrenciye altın, madalya ve çeşitli hediyeler Karakoyunlu Kaymakamı Nursan Vural Zorlu tarafından verildi. Kaymakam Zorlu, konuşmasında, "Bir eğitim öğretimi daha geride bıraktık. Herkes karne heyecanı yaşıyor. Bu güzel günde öğrencilerimizi ödüle layık gören ve eğitime katkı sağlayan değerli iş adamı Ahmet Temiz'e ve Memet Kabak'a teşekkür ediyorum." dedi.
    İlçe Milli Eğitim Müdürü Vadettin Tekin de "Öğrencilerin birbirinden başarılı karnelerini ve ödüllerini dağıttık, ben tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum. Öğrencilerimizin başarısını ödüllendiren ve bunu gelenek haline getiren iş adamlarımıza da ayrıca eğitime vermiş olduğu destekten dolayı tebrik ediyorum." diye konuştu.
    İş adamı Temizler Ltd. Şti. Sahibi Ahmet Temiz ise "Babamız Rahmetli H. Süleyman Temiz adına öğrencilerimizin başarılarını ödüllendirmek ve devamını sağlamak amacıyla bu yıl beşincisini düzenlediğimiz altın ödülünü, yine başarılı öğrencilerimize takdim ederek mutluluk yaşadık. Bu ödülü önümüzdeki yıllarda da devam ettirmek istiyoruz. Bugün iki mutluluğu bir arada yaşatmak istedik. Birincisi, öğrencilerimizin başarısını ve en sevilen 5 öğretmenizin çabasını ödüllendirmek istedik." şeklinde konuştu.
    İş adamı Memet Kabak ise şunları ifade etti: "Öğrencilerimizin karne sevincine ortak olmak istedik. Yıl boyunca başarı gösteren sınıf birincilerine ve okulda en sevilen öğretmenlere çeşitli hediyeler takdim ettik. Bu geleneği ileriki yıllarda da devam ettireceğiz." dedi. Yapılan konuşmalar ve karne dağıtımından sonra program son buldu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.