İMKB ANADOLU LİSESİ IĞDIR’I ANKARA’DA BAŞARIYLA TEMSİL ETTİ

Tarih : 2016-06-21 / Kategori : Eğitim

İMKB ANADOLU LİSESİ IĞDIR’I ANKARA’DA BAŞARIYLA TEMSİL ETTİ

          Türkiye genelinde 9.su düzenlenen Gençliğin Gözünden Aile temalı kısa film yarışmasında İMKB Anadolu Lisesi 11. Sınıf öğrencilerinden Sevgi TENDİK ve Danışman öğretmen Sabri TUNÇEL Iğdır’ı temsil ettiler.

           Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ve Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesinin birlikte yürüttüğü ve bu yıl TRT’nin de destek verdiği Gençliğin Gözünden Aile temalı yarışmanın ödül töreni Sinema Genel Müdürlüğü Ali Fuat BAŞGİL salonunda gerçekleştirildi. Sunumunu TRT spikeri Erkan Tarhan’ın gerçekleştirdiği törene Ankara Vali Yardımcısı Süleyman H. Aksoy, Sinema Genel Müdürü Erkan Yılmaz, Sinema Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Enver Arslan, Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özel, Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Zakir AVŞAR, öğretmen öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı. Farklı illerden 10 filmin finale kaldığı törende ilk 10 filmin yönetmenlerine ve danışman öğrencilere hediye ve plaket verildi.
    Iğdır İMKB Anadolu Lisesi; yönetmenliğini okul öğrencilerinden Sevgi Tendik’in yaptığı danışman öğretmenliği ise okul Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenlerinden Sabri Tunçel’in üstlendiği Tek Dal isimli film ile yarışmaya katıldı. Bölgede yarışmaya katılan tek film olan Tek Dal Ankara’da 
yapılan değerlendir-mede 5.olup övgü aldı. İMKB Anadolu Lisesi Müdürü Yılbay Güngör : ‘‘Okul olarak kısa film yarışmasına ilk kez katıldıkları halde iyi bir derece elde ettiklerini ve bu konuda tecrübe kazandıklarını önümüzdeki yıllarda yapılan yarışmalarda daha üst düzeylere çıkacaklarını belirtti. İMKB Anadolu Lisesinin Iğdır’ı başarılı bir şekilde temsil ettiği sözlerine ekledi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası