Yaycı Spor Klübünden Örnek Davranış

Tarih : 2016-06-22 / Kategori : Spor

Yaycı Spor Klübünden Örnek Davranış

          İş Bankası açıklamasına göre, bankanın, çocuklara okuma alışkanlığı kazandırmak ve yaz tatillerini verimli geçirmelerini sağlamak amacıyla, 2007-2008 eğitim ve öğretim döneminde başlattığı “Karneni Göster, Kitabını Al” kampanyası bu yıl da devam ediyor.

 

       2015-2016 Eğitim öğretim döneminde Taktir getiren  Iğdır Yaycı spor klübü  30 sporcusu karne hediyesi olarak “Marsa Nasıl Giderim” kitabını Iğdır iş bankası şubesinden  aldılar.
    Türkiye İş Bankası A.Ş Iğdır Şubesi Müdürü İbrahim Silgan, Kitap sevgisi aşılamak, merak duygusu uyandırmak, soran ve sorgulayan bir neslin gelişmesine katkı sağlamak hedefiyle her yıl farklı kitapları çocukların beğenisine sunan Banka, bu yıl Çağlar Sunay'ın hazırladığı "Mars'a Nasıl Giderim? Bilim Yolunda Eğlenceli Adımlar" kitabını dağıtıyoruz. Söz konusu kitap çocuklara evren, dünya, yaşam, bilim ve teknoloji gibi konularda bilgi sunuyor.
    Bu yıl 9'uncusu düzenlenen kampanya kapsamında öğrenciler, Türkiye'nin yanı sıra Almanya, Bulgaristan, Fransa, Gürcistan, Hollanda, Irak, İngiltere, İsviçre, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Kosova, Bahreyn ve Rusya olmak üzere 12 ülkedeki İş Bankası şubelerinden de kitaplarını temin edebilecek.”dedi.
    Silgan, Iğdır Yaycı spor klübünden 30 sporcu Taktir getirmesi üzerine bankamızı ziyaret ettiler bizlerde  karne hediyesi olarak “Marsa Nasıl Giderim” kitabını hediye ettik. Bu örnek davranışlarından dolayı Yaycı spor klübü sporcularını tebrik ediyoruz.”şeklinde konuştu.
    Yaycı Spor Klübü Antranörü Zekeriya Mert’ise, Spor klübü olarak sporcularımızın çoğunluğunun takdir belgesi getirmesi üzerine bizde bu başarılarını karşılıksız bırakmamak adına İş Bankasının kampanyasına klüp olarak katıldık. 30’un üzerinde sporcumuz takdir belgesi alarak “Marsa nasıl giderim” kitabını almaya hak kazandılar.    Sporcularımızı sportif ve sosyal alanda üst seviyeye çıkarmak için mücadele ediyoruz. 
     Bununla birlikte sporcularımızın kültürel alandada kendilerini geliştirmelerine katkıda bulunmak adına elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.  İş Bankasına eğitime katkıda bulunma adına yapmış olduğu bu çalışmadan dolayı teşekkür ediyoruz.”dedi.
    Yaycı Spor Klübü (Muay Thai Kick Boks Wushu, Ju jitsu, Aikido) Adres Topçular Mah. Otel Alkış Arkası 
Tel:0506 635 88 90

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.