METİN IŞIK”AMACIMIZ SPORU SEVDİRMEK’

Tarih : 2016-06-24 / Kategori : Spor

METİN IŞIK”AMACIMIZ SPORU SEVDİRMEK’

Iğdır Kick Boks  Milli Takım atrenörü Hakem Metin Işık, Okulların tatil olmasıyla birlikte çocuklarımızı internet kafelerden uzak tutmak için çalışmalar başlattık. 

 

Bu kapsamda gününü tamamını internette oyun oynuyarak geçiren çocuklarımızı sporla tanıştırdık. 
    Artık bilgisayrarla zaman geçirmek yerine spor yapmayı tercih ettiler. Boks hem vücut hem de beynin aynı anda çalıştığı çok özel bir spor dalıdır. 
    Bu bağlamda spora yönelen  Minik Boksörlerimizden Resul Arda Şıktaş’ı ödüllendirmek amacıyla kendisine  Boks  eldiveni ve çeşitli malzemeler hediye ederek Yaycı Spor Klübüne kayt işlemlerini yaptırdık. Boks yaparak iyi yerlere geleceğinede inanıyorum.”dedi.
    Işık, Yaycı Spor Klübü olarak (Muay Thai Kick Boks Wushu, Ju jitsu, Aikido) Takımımıza öğrenci kayıtlarımız devam ediyor. 
    Hedefimiz Iğdır’lı  gençlere ve minik sporcularımıza boks sporunu sevdirerek, milli takımımıza şampiyon sporcular kazandırmak. 
    Bu hedefimize ulaşmak için de çok çalışıp, bölgesel ve ulusal müsabakalarda Iğdır’ımızı en güzel şekilde temsil etmek için var gücümüzle çalışacağız.“ şeklinde konuştu. 
    Yeşil Iğdır Gazetesi Mesul Müdürü Ali Şıktaş, Iğdır Kick Boks  Milli Takım atrenörlüğü ve Iğdır  Polis Gücü Kickboks milli takım atrenörlüğünü yürüten  Hakem Metin Işık’a minik sporculara desdek verdiği için teşekkür ediyoruz...

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası