SOSYAL BİLİMLER LİSESİ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİ OKULLARINI TANITTI

Tarih : 2016-06-25 / Kategori : Eğitim

SOSYAL BİLİMLER LİSESİ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİ OKULLARINI TANITTI

 Iğdır Murat İşler Sosyal Bilimler lisesi öğretmen ve öğrencileri okullarının tanıtımını yaptı.

 

  Iğdırlıların her akşam uğrak yeri olan ve binlerce insanın gezdiği  Vali yolunda  iftar sonrası tanıtım etkinliği gerçekleştirdi.
                   Okul Müdürü  Rohat  Hun, “Okulumuz Iğdır’ın en güzel eğitim veren okullarından biridir. BU nedenle bu sen ortaokuldan mezun olacak olan öğrencilerle okulumuz tanıtmak için bir tanıtım etkinliği düzenledik okulu tanıtan broşürler dağıttık bayda ilgi gördü. En iyi okulda okumak isteyen öğrencileri bekleriz ”dedi
              Hun,şunları kaydetti:”   Okulumuzun tanıtımı, yaptığı çalışmalar, imkanlarımız, planlarımız halkımızla paylaşıldı.Tanıtım filmlerimiz ve görüntülerimiz ziyaretçilerimize sunuldu. Hacivat ve Karagözle şenlenen çadırımız misafirlerimizden büyük beğeni topladı. Kısa Hacivat ve Karagöz oyunları sergileyen öğrencilerimiz gösterilerinin ardından çevredeki kafe ve oturma alanlarını dolaşarak okulumun el ilanı ve broşürlerini halkımıza dağıttılar.
    Öğrencilerimizin ney ve müzik dinletisi ziyaretçilerimize güzel anlar yaşattı.Tanıtım çadırımızı ziyaret eden Iğdır Milli Eğitim müdürü Hakan Cırıt olmak üzere öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, gelecek öğrencilerimize, misafirlerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.”

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası