ULAŞTIRMA, DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANI AHMET ARSLAN” KARDEŞLİĞİMİZİ KİMSE BOZAMAZ”

Tarih : 2016-06-25 / Kategori : Genel Haber

ULAŞTIRMA, DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANI AHMET ARSLAN” KARDEŞLİĞİMİZİ KİMSE BOZAMAZ”

             Iğdır’a gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan,  Ak Parti il başkanlığına geçti oradan da İftar yemeğinde şehit ve Gazi aileleri ile iftar etti.

 

               Ak Parti ve Anatolya düğün salonunda verilen iftar yemeğinde konuşan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, yapılan hizmetlere değinerek üç ilin aynı anda kalkınacağını Iğdır ,Kars,Ardahan’ın serhat il olmaktan çıkıp cazibe iller arasına gireceğini söyledi.
                Yapılan bunca hizmetten sonra üç ilde de yapılacak olan seçimlerde Ak Partinin oylarının artması gerektiğine  vurgu yapan Arslan şunları söyledi: ”Yatımlar güzel her şey yapılıyor önemli olan nedir Iğdırlının, Karslının, Ardahanlının ağzının tadının kaçmamasıdır. Bunun için birlik beraberlik içinde olacağız emperyalist devletlerin oyununa gelmeyeceğiz birliğimiz bozmayacağız. İnsanların dil,din ırkı ne olursa olsun seveceğiz .Unutmayın Bu coğrafya bin yıldır birliği ve beraberliği ispatlamıştır.Ne yaparlarsa yapınlar bizi bölemeyecekler birliğimizi bozamayacaklardır. Kars, Iğdır ve Ardahan'ın bin yıldır bölgede kardeş olarak yaşayan insanlar var. bölge insanının dil,din ,ırk ,mezhep ayrımı demeden kardeşçe yaşıyor.Bu coğrafya bin yıldır birliğin, beraberliğin ne olduğunu ispatlamış. Bu coğrafya, ülkeyi karıştırmak isteyenlere 'kardeşliğimizi görün, aramıza nifak tohumları ekmeye çalışmayın, boşa çıkar' diyor. Ülkenin büyümesini istemeyenler, Recep Tayip Erdoğan'ın mazlumun ve mağdurun umudu olmasını istemeyenler, Türkiye'nin dünyanın ilk on ekonomisi arasına girmesini istemeyenler, iç ve dış düşmanlar, maşalar kullanıyorlar. İngiltere Türkiye AB’ye 3 bin yılda giremez dedi şimdi ne oldu kendileri bölündü ayrıldılar. Bunlara inat Türkiye büyüyecek gelişecektir. Tayip Erdoğan ve Binali Yıldırım mazlumların umudu olarak kalmaya devam edecektir.
          “Tayip Erdoğan Allahın bizlere verdiği bir nimet”
           Iğdır Milletvekili Nurettin Aras’ta yaptığı konuşmada birlik ve beraberlikten yapılan hizmetlerden bahsederek şunları söyledi.”Hepimiz Adem babanın çocuklarıyız.Birlik içinde olmalıyız. Ayrım yapmamalıyız.Bu ülkemizin kıymetini bilelim. Bugün Cumhur başkanımız Tayip Erdoğan Allah tarafından bizlere gönderilmiş bir nimettir. Size Alalh Tayip Erdoğan’ı nimet olarak göndermiştir.Bu nimetin kıymetini bilmeliyiz.Allah sınmadadır.imtihandadır.sonunda Helal nimetin kıymetini kadrini  bilmesek  Allah bunu  alır başkalarına da  veriri.”
                Iğdır valisi Ahmet Turgay Alpman’da “Bakan Arslan ve milletvekillerine hoş geldin diyerek Şehit ve Gazi aileleriyle bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek Sayın bakanımızın aramızda olması bizleri çok mutlu etmiştir. ”dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.