IĞDIR AZERBAYCAN EVİ DERNEĞİNDEN VALİ AHMET TURGAY ALPMAN’A ZİYARET

Tarih : 2016-06-27 / Kategori : Genel Haber

IĞDIR AZERBAYCAN EVİ DERNEĞİNDEN VALİ AHMET TURGAY ALPMAN’A ZİYARET

         Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri federasyonu Genel Başkan yardımcısı ve   Iğdır  Azerbaycan Evi Derneği başkanı Serdar Ünsal ve yönetim kurulu üyeleri, Nazım Karadağ, Erhan Yaycılı ,Ali Şıktaş Iğdır valisi Ahmet Turgay Alpman ‘ı makamında ziyaret ederek hem hayırlı olsun dileğinde bulundular hem de çalışmalarıyla ilgili bilgi verdiler.

 

        Yaptıkları çalışmaları  vali Ahmet Turgay Alpman ‘a anlatan Dernek başkanı Serdar  Ünsal,derneğin faaliyetini ve kuruluş amacını anlatarak sivil toplum örgütü olarak her alanda Türkiye ve Azerbaycan’ın sesi olmaya iki ülkenin menfaatleri için mücadele etmeye çalışıyoruz. Özellikle her fırsatta Türk düşmanlığı yapan Türkiye ve Azerbaycan’ı zorda bırakmayı amaçlayan Ermeni diasporasına karşı mücadele ediyor onların gerçek yüzlerini kamuoyu oluşturarak dünyaya basın yayın aracı ile duyurmaya çalışıyoruz. Çeşitli toplantılarla Ermenilerin gerçek yüzlerini anlatıyoruz.Ermeniler İşgal ettikleri topraklardan çekilmedikçe sınır kapılarının açılmasını istemiyoruz. Bu konudaki tavrımız kesindir. Azerbaycan’ın bu konudaki tezini destekliyoruz. Nisan aylarında  Tuzluca’ya bağlı Gedikli ,köyünde merkeze bağlı Hakmehmet köyünde ,Oba köyünde  şehitliklerde Ermeni meselesiyle ilgili basın açıklaması yaprak Ermeni  yalanlarını kamuoyuna duyuruyoruz ”dedi.
           Iğdır Azerbaycan Evi Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Iğdır valisi Ahmet Turgay Alpman, “ Sivil toplum örgütleri halkın duygu ve düşüncelerini dile getiren kuruluşlardır. Çalışmalarınızda başarılar dilerim ”dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.