MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ HAKAN CIRIT, OKUL MÜDÜRLERİ İLE TOPLANTI YAPTI

Tarih : 2016-06-27 / Kategori : Eğitim

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ HAKAN CIRIT, OKUL MÜDÜRLERİ İLE TOPLANTI YAPTI

   Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, Iğdır’da bulunan ortaokul, lise müdürleri ile toplantı yaptı.

 

125. Yıl  Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleşen toplantıda genel durum ve Öğretmenler için doldurulacak olan performans notları, Yaz kursları   konular ele alındı.
         Saygı duruşu ve İstiklal   marşı ile başlayan toplantıda konuşan Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt,  göreve başladığımda Iğdır’ın başarı sıralaması 56’idi şimdi sıralamamız 45 olmuştur gelecek yıl beklide 30. Sırada olacağız bunu sizler ve değerli öğretmen arkadaşlar ile başardık. ”dedi.
                Eğitim öğretim bir ekip çalışmasıdır diyen Hakan Cırıt, ”Bunun için okul müdürü öğretmenlerle çok iyi diyalog içinde  olmalıdır.Duygularınızla işinizi yürütmeyin mantığınızla yürütün duygularınızla işleri yürütürseniz başarısız olursunuz.Öğretmen rehberlik edecek olan sizsiniz.Öğretmenlerimiz maalesef kılık kıyafetine dikkat etmiyor. 
    Unutmayın en büyük ibadethane okuldur bunun için öğretmen okula kendine yakışır kıyafetle gelmeli ki ,çevrede öğrenci gözünde bir saygınlığı olsun.Öğretmenlere performans değerlendirilmesi getirildi. Okul müdürleri bunu çok iyi değerlendirmeli Adaletli davranmalı vicdanlı olmalıdır. Bir öğretmen dört dörtlüktür sizinle arası yoktur ona düşük puan veremezsiniz.Hakkını adaletli bir şekilde vereceksiniz.yarın itiraz durumunda zor duruma düşersiniz.Temmuz ayı itibarı ile hafta içi kurslar açılacak bu konuda titiz olunuz. Çocuklarımız iyi yetişsin. Bu sen bu kurslardan 18 bin öğrenci faydalandı. Büyük başarıdır. Çok çalışacağız.Derdimiz memleketimiz çocuklarımızda geleceğimizdir .“dedi.
                Daha sonra şube müdürü Mehmet Tüzen,yaz kursları, Süleyman Akkuş’ta Performans değerlendirmesi hakkında bilgilendirme yaptılar.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.