TADDEF’TEN EMNİYET MÜDÜRÜNE PLAKET

Tarih : 2016-06-27 / Kategori : Genel Haber

TADDEF’TEN EMNİYET MÜDÜRÜNE PLAKET

          Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri federasyonu Genel Başkan yardımcısı ve   Iğdır  Azerbaycan Evi Derneği başkanı Serdar Ünsal , Yönetim kurulu üyeleri,  Erhan Yaycılı, Ali Şıktaş, Özkan Aydın  Iğdır Emniyet Müdürü Yüksel Babal’a  plaket verdi

 

      Iğdır Emniyet Müdürü Yüksel Babal’ı makamında ziyaret eden dernek yöneticileri, Serdar Ünsal , Erhan Yaycılı ,Ali Şıktaş, Özkan Aydın sohbet ederek dernek çalışmaları hakkında bilgi verdiler.
       Serdar Ünsal, Erhan Yaycılı, Ali Şıktaş, Özkan Aydın“ Iğdır’da halkın huzur ve güvenini sağladığınız, halkla bütünleştiğiniz, Yapılan her türlü dernek toplantı ve basın açıklamalarımıza  gelerek destek verdiğiniz için şahsınıza yönetim kurulu olarak bir Türk ,Azerbaycan Bayrağı,plaket ve teşekkür belgesi verilmesi uygun görülmüştür. Başarılarınız daim olsun” dediler.
            Ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirten Emniyet Müdürü Yüksel Babal, Serdar Ünsal , Erhan Yaycılı, Ali Şıktaş ve Özkan Aydın’a ve dernek üyelerine teşekkürlerini sundu.
               Babal,”Çalışmalarınızı yakından takip ediyorum. Toplum yararına çalışan derneklerin her zaman yanında oldum. Sizlerde Türkiye Azerbaycan kardeşliği yararına çalışmalar yapıyor. Milli konulara duyarlılık gösteriyorsunuz. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.”dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.