Söğütlü Mahallesinden Başkan Murat Yikit’e Teşekkür Ziyareti

Tarih : 2016-06-29 / Kategori : Genel Haber

Söğütlü Mahallesinden Başkan Murat Yikit’e  Teşekkür Ziyareti

          Söğütlü mahallesi sakinleri ve mahalle muhtarı Belediye başkanı  Murat Yikit’i makamında ziyaret ederek söğütlü mahallesine yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

 

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Başkan Murat Yikit’in yanı sıra söğütlü mahalle muhtarı Zeki Bayat ve mahalle sakinlerinden oluşan bir heyet katıldı.
    Ziyarette ilk olarak konuşan söğütlü mahalle muhtarı Zeki Bayat “ Biz söğütlü mahallesine Iğdır belediyesinin yapmış olduğu hizmetlerden oldukça memnunuz. 
    Yapılan tüm hizmetlerden dolayı söğütlü mahallesi muhtarı olarak mahallem adına teşekkür ediyorum” dedi.
    ‘Mahallemize 80 yıldır gelmeyen hizmeti siz getirdiniz’
    Mahalle sakinleri adına konuşan Kafkas Zeybek Sepil mahallelerine 80 yıldır getirilmeyen hizmeti bu dönemde yaşadıklarına dikkat çekerek” Hiçbir siyasi amaç gözetmeden hiçbir fark koymadan yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı ve gerçekten içimizden geldiği için mahallemizin değerli ağabeylerimizle size teşekkür etmek istedik. Bize 80 yıldır gelmeyen hizmeti sizler getirdiniz. Bizler de bunu görüyoruz bizim amacımız bireysel anlamda değil toplumsal anlamda mahallemiz için yapmış olduğunuz çalışmalardan duyduğumuz memnuniyeti dile getirmektir. Biz mahalle sakinleri olarak bundan sonrada her türlü anlamda sizi desteklemeye devam edeceğiz” dedi.
    ‘Hizmette elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz’
    Ziyaret de son olarak konuşan Başkan Murat Yikit, mahalle sakinlerinin yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Biz söğütlü (idirmava) mahallesinin daha yaşanabilir daha güzel bir mahalle olması için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz ve bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
         Ziyaret mahalle sakinlerinin Belediye Başkanı Murat Yikit’e yanlarında getirmiş oldukları çiçeği takdim etmeleri ile son buldu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası