ARAS EDAŞ’TAN İFTAR YEMEĞİ VERDİ

Tarih : 2016-06-29 / Kategori : Genel Haber

ARAS EDAŞ’TAN İFTAR YEMEĞİ VERDİ

   Aras Elektirk Dağıtım Anonim Şirtketi (Aras Edaş) Iğdır’daki çalışanlarına  iftar yemeği verdi. 

 

     Iğdır’daki Anatolya düğün salonunda  verilen iftar yemeğinde konuşan Aras Edaş Genel Müdürü Fikret Akbaş, Verdikleri kamu hizmetiyle vatandaşa en iyi hizmeti sunmaya çalıştıklarını belirtti. 
    Akbaş,1800 çalışanı ile bölgeye hizmet veriyoruz. En büyük yatırımı yapmaya çalışıyoruz.geçen yıl Iğdır’a 20 milyon yatırım yaptık. Bu senede 25 milyonluk yatırım yapılacak. Altyapının artması ile  kaliteyi artırıp kaliteli hizmet vermeye çalışıyoruz. ”dedi.
            Iğdır valisi Ahmet  Turgay Alpman’da Enerji bir ülkenin kalkınması için önemlidir. Ülkelerin kalkınması içinde yatırım şarttır.  Aras Edaş elektrikte 7 ilde zor şartlarda  faaliyet göstererek hizmet vermeye elektrik sıkıntılarını en aza indirmeye çalışıyor. Çalışmalarında başarılar diliyorum. Ramazan ayıda birlik ve beraberlik, dayanışma günüdür. Böyle bir günde Aras Edaş çalışanlarıyla bir arada iftar açmak  dayanışmanın en güzeldir. ”şeklinde konuştu.
                  Iğdır ’da Aras Edaş’da görev yapan çalışanların katıldığı iftar yemeğine Iğdır valisi Ahmet Turgay Alpman, Aras Edaş Genel Müdürü Fikret Akbaş,  Iğdır Aras Elektrik Dağıtım A.Ş. İl Müdürü Kubilay Atan, Iğdır Belediye Başkanı Murat Yikit, Iğdır Emniyet Müdürü Yüksel Babal, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Mustafa Ulus, Vali Yardımcıları Mevlüt Özmen, Muhlis Arslan, Bilgehan Karanfil ve  Aras Edaş’ta çalışanları katıldılar.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası