TGF: TERÖRÜ LANETLİYORUZ

Tarih : 2016-07-01 / Kategori : Genel Haber

TGF: TERÖRÜ LANETLİYORUZ

Türkiye Gazeteciler Federasyonu tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Her zaman lanetlediğimiz hain terör ülkemizi bir kez daha hedef almıştır.

           Gün birlik günüdür, gün her zamankinden çok daha fazla el ele verme günüdür” denildi. TGF Yönetim Kurulu adına, Genel Başkan Yılmaz Karaca tarafından yapılan, “Terörü lanetliyoruz” başlıklı açıklama şöyle: “Acımızı ve üzüntümüzü hangi sözlerle ifade etsek yetersiz kalır. Ulusumuzla birlikte
yüreğimiz ne yazık ki, bir defa daha yanıyor. İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki hain saldırı, canımızdan can koparmış, kalplerimizi tarumar etmiştir. Ancak şu bilinmelidir ki, zamanında yedi düvele karşı verdiği bağımsızlık savaşını kanırta kanırta bileğinin hakkıyla kazanan Türkiye Cumhuriyeti; başı belli, kökü belli, sonu belli eli kanlı terör örgütlerine asla boyun eğmeyecektir. Ülkesinin bölünmez bütünlüğüne sonuna kadar bağlı olan Türk halkı, iç ve dış  mihraklardan vatanına yönelen saldırıları bertaraf etme gücüne her şart ve koşulda sahiptir.
O nedenle diyoruz ki; gün birlik günüdür, gün her zamankinden çok daha fazla dayanışma ve el ele verme günüdür. TGF olarak İstanbul’daki hain saldırıda yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, başta elem dolu aileleri başta olmak üzere yüreği yaralı tüm halkımıza başsağlığı temenni ediyoruz. Hain teröre bin defa lanet olsun”

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.