Ak Parti İl Başkanlığından Anlamlı Ziyaret

Tarih : 2016-07-01 / Kategori : Siyaset

Ak Parti İl Başkanlığından Anlamlı Ziyaret

               Ak Parti Iğdır İl Başkanı  Av. Ahmet TUTULMAZ,  Ak Parti İl Teşkilatı olarak partimizin kuruluşundan bu yana gelenek haline getirmiş olduğu Ramazan ayı yardımlaşma duygusunu en üst seviyede tutmaya çalıştık.

 

   Bu vesileyle Ramazan ayı boyunca yapmış olduğumuz iftar programları, köy ve mahalle toplantıları ile fakir ve ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya çalıştık. 
    Çeşitli ev ziyaretleri gerçekleştirerek evlere misafir olduk sorunlarını birebir dinleyerek çözüm yolları için çalışmalar başlattık.
    Bu çalışmalar kapsamında Özellikle Kadın Kolları Genel Merkezimizin aracılığıyla gönderilen yardım malzemelerini önceden tespit ettiğimiz hak sahiplerine ulaştırdık. 
    Bu vesileyle teşkilatlarımızla yaklaşık 4.000 civarında aileyi ziyaret ederek, ihtiyaçlarına, duygularına ortak olduk. Bu çalışmalarda görev alan ve Ramazanın tüm zorluklarına rağmen bu fedakarlığı yapan tüm ilçe başkanlarıma, il ve ilçe teşkilatlarımıza Kadın ve Gençlik Kolları Teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. ”dedi. 
     Tutulmaz,  Değerli Basın Mensupları ve Sevgili Iğdırlılar, öncelikle Ramazana Ayının ülkemiz ve İslam alemi için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bu vesileyle ihya edeceğimiz Kadir Gecenizi ve Mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik ederim. ”şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.