KAMU- SEN’DEN VALİ ALPMAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Tarih : 2016-07-02 / Kategori : Genel Haber

KAMU-  SEN’DEN VALİ ALPMAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Türkiye Kamu-Sen Iğdır  İl Temsilciliği, Iğdır  Valiliği’ne atanan Ahmet Turgay Alpman’a  hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

 

Ziyarete Türkiye Kamu-Sen Iğdır  İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Ali Arslan ,Şube sekreteri Ercan Bilen, Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Haydar             Ali Karasu , Türk Haber-Sen Şube Başkanı Cafer Alakaş, , Türk İmar-Sen İl Temsilcisi Metin Göremem Türk Diyanet Vakıf-Sen Şube Başkanı  Yusuf Toprak  ve Türk Yerel-Sen şube başkanı Ali Fuat Günaydın katıldı.
                Ziyarette Vali Ahmet Turgay Alpman’a  yeni görevinin hayırlı olması dileklerinde bulunan Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Ali Arslan, Iğdır  için yapılacak her türlü iyi, güzel ve doğru işin destekçisi olacaklarını belirterek başarılar diledi.
          Özellikle Vali Alpman’ın göreve başladığı gün verdiği mesajların kendilerini ziyadesi ile memnun ettiğini anlatan Arslan, özlediğimiz tablonun da bu olduğunu söyledi. 
                 Iğdır’ın çok güzel bir şehir olduğunu vurgulayan Vali Ahmet Turgay Alpman’da  “En güzel hizmeti yatırımı bütün Iğdırlılar ile el birliği içinde yapacağım. ” dedi.
              Sendika başkanlarının, Vali Ahmet Turgay Alpman’a sendikaların çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi sunduğu ziyarette Vali, Ahmet Turgay Alpman  sendika başkanlarına çalışmalarında başarılar dileyerek, teşekkür etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.