AK Parti Iğdır İl teşkilatında bayramlaşma

Tarih : 2016-07-08 / Kategori : Siyaset

AK Parti Iğdır İl teşkilatında bayramlaşma

AK Parti Iğdır İl Başkanlığı, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenledi.    

   İnci Düğün Salonunda düzenlenen programa AK Parti Iğdır milletvekili Nurettin Aras,  Ak Parti İl Başkanı Ahmet Tutulmaz, Eski Milletvekili Ali Güner,  mahalle muhtarları, vatandaşlar, ve çok sayıda partili katıldı.
    AK Parti İl  Başkanı Ahmet Tutulmaz, burada yaptığı konuşmada, Ramazan Bayramı'nın kardeşliği, dayanışmayı, birlik ve beraberliği en üst noktalara yükseltmesini dilediğini ifade ederek, "Bu tip programların kaynaşmamızı artırdığını düşünüyorum. Burada bulunan tüm arkadaşlarımızın hedefi ilimizin, kentimizin ve ülkemizin sıkıntılarını sona erdirmek. Iğdır’da birlik ve beraberliği sağlamaktır. Bu hedef için gayret gösteriyoruz." dedi.
    Tutulmaz, Ülkemizde son zamanlarda meydana gelen çirkin terör saldırılarınıda şidetle kınıyoruz. Ne yaparlarsa yapsınlar bizleri bir birimize düşüremeyecekler.  Bizler ülkemize hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız. ”şeklinde konuştu. 
    Ak Parti Iğdır Milletvekili Nurettin Aras, AK Parti il  Başkanlığı’nın düzenlediği program nedeniyle parti teşkilatıyla bir araya gelmekten dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.
    Aras, Bu gün Ramazan bayramı vesilesiyle bir araya geleerek bayramımızı kutlamış olduk. Bu salonun kalabaklığı bizlerin birlik ve beraberlik içinde olduğumuzun bir göstergesidir.  Bayramlar birlikte yaşandığında anlam kazanıyor." ifadelerini kullandı.
    Aras, Türkiye'nin son yıllarda attığı adımlarla İslam coğrafyasının umudu olduğunu söyledi.
    A ras, Sokaklar üzerinden kaos yaratarak iktidarı devşirme peşinde koşan bir anlayış var. Biz bu ülkeyi yöneten partinin mensupları olarak kendi içimizdeki dayanışma atmosferini muhafaza edebilirsek hiç şüpheniz olmasın ülkemizdeki birlik ve beraberlik ruhu da aynı şekilde yükselecektir." Gerek çirkin terör saldırılarıyla gerekse başka yollarla birileri bu birlik ve beraberliğimizi bozmak için fitne ve fesatlarına devam edecektir. Ama bizler buna müsade etmeyeceğiz. Bizim tek hedefimiz ülkemize ve Milletimize ayrım yapmadan hizmet etmektir. ”şeklinde konuştu.
    21 ve 23. Dönem Iğdır milletvekilliği yapan Ali Güner,’ise, Yaptığı açıklamada Bu gün Ramazan Bayramına hep birlikte ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. 
    Karanlık odakların, terörden beslenen çevrelerin bütün çabalarına inat, millet olarak birliğe, dirliğe, huzura ve istikrara sahip çıkıldığının, mutlulukların paylaşıldığı, kardeşlik ve dostluk duygularının güçlendirildiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, insanların kaynaşmasına ve barışın tesisine aracılık eden en önemli günlerimizden biriside bayramlardır.Bu bayramda bu kalabalıkta bizlerin birlik ve beraberlik içinde olduğumuzun bir göstergesidir.”dedi.    
    Güner, Iğdır’a hayat verecek projeleri sıraladı. 
    Program, partililerin birbirleriyle bayramlaşmasının ardından sona erdi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası