Yüce Türk Milleti’ne

Tarih : 2016-07-18 / Kategori : Duyurular

Yüce Türk Milleti’ne

           Demokrasimize karşı girişilen hain saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Yüce Türk Milleti’ne ve onun iradesiyle görevinin başında bulunan YASAMA-YÜRÜTME- YARGI’ya yönelik bu alçak ve hain  saldırıya kalkışanları lanetliyoruz.

 

       Cumhuriyetimizin en değerli esaslarından olan demokrasimize ve laikliğe, Cumhuriyetimizin kurumlarına ve milli iradeye tüm varlığımızla bağlılığımızı bir kez daha vurguluyoruz.
        Bu hain menfur saldırı karşısında büyük bir cesaret ve kararlılıkla duran Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, Hükümetimize, Siyasi Partilerimize, Ordumuza, Emniyet Güçlerimize, Basın ve Medyamıza, sivil toplum kuruluşlarına, Cumhuriyetimizin kurumlarına ve YÜCE TÜRK MİLLETİNE saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz. Bu uğurda şehit olan  vatan evlatlarına Allah’tan rahmet,  yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.
Tarihin en eski çağlarından beri kurulmuş olan devletimizin, tekâmül rejimi olan CUMHURİYET ve onun ilkelerine ve Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK’ e bir kez daha bağlılığımızı büyük bir onurla vurguluyoruz.
Yüce Milletimize geçmiş olsun diyor,  saygılarımızı sunuyoruz.
Hazar Kolejleri Yönetim Kurulu Başkanı
Serdar KAVZA

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.