Başkan Yikit Dereceye Giren Okullara Ödül verdi

Tarih : 2016-07-21 / Kategori : Eğitim

Başkan Yikit Dereceye  Giren Okullara Ödül verdi

Iğdır Belediyesi tarafından düzenlenen Atık Pil toplama yarışmasında dereceye giren okullara Iğdır Belediye Başkanı Murat Yikit tarafından ödül verildi.

 

Iğdır Belediye Başkanlık makamında gerçekleşen ödül törenine Belediye Başkanı Murat Yikit’in yanı sıra Şevki Akgün Okul Müdürü Erkan Çiğdem, Hüsnü M.Özyeğin Okul Müdürü Ercan Bilen ve Aras mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Serhat Türkeli katıldı.
    Atık piller sağlıklı bir şekilde dönüşümü sağlanmadığında doğaya ciddi şekilde zarar verir’
Belediye Başkanı Murat Yikit, atık pillerin sağlıklı bir şekilde dönüşümü sağlanmadığında doğaya ciddi şekilde zarar vereceğine dikkat çekerek ”Pil kimyasal bir maddedir. Geri dönüşümü sağlıklı bir şekilde yapılmazsa hem doğaya hem çevreye hem de havaya çok ciddi anlamda zararları olan bir üründür. Bu çerçevede ülkemizde olduğu gibi Iğdır’da da pillerin tekrardan kazanılması açısından kampanyalar düzenliyoruz. Atık Pil Toplama kapsamında düzenlediğimiz yarışmada dereceye giren okullara bugün ödül vereceğiz. Bu bağlamda dereceye giren okullarımıza başarılar diliyorum” dedi.
    Yapılan konuşmanın ardından Ödül törenine geçildi. Atık Pil Toplama Kapsamında düzenlenen yarışmada 1.inci gelen Aras Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine 1 adet Fotokopi Makinesi, 2.nci gelen Şehit Öğretmen Şevki Akgün İlkokuluna Spor Seti ve 3.üncü gelen Hüsnü. M. Özyeğin İlkokuluna ise Santraç Seti hediye edildi.
    Tören, verilen hediyelerin ardından son buldu.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası