TÜRK BAYRAĞI ALTINDA DARBE GİRİŞİMİ PRETOSTO EDİLDİ

Tarih : 2016-07-22 / Kategori : Genel Haber

TÜRK BAYRAĞI ALTINDA DARBE GİRİŞİMİ PRETOSTO EDİLDİ

   Iğdır Emniyet Müdürü Yüksel Babal’ın önderliğinde  Valilik önünde Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimi büyük bir bayrak altında protesto edildi.

 

               Yüzlerce kişi bayrağı tutarak Atatürk caddesi boyunca,”Millet burada  fetoş nerede, asker polis,millet el ele, başkomutan Tayip Erdoğan,fetullah hesap vereceksin,halk  burada fetullahcılar nerede, en büyük vali bizim vali,babaların babası Yüksel Babal,En iyi komutn mizim komutan ”   gibi sloganlar attılar.
               Daha sonra valilik önüne gelen kalabalığa Iğdır Valisi Ahmet Turgay Alpman, , İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Kahraman Dikmen ve Iğdır İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal, açtıkları Türk bayrağıyla sloganlar eşliğinde sokaklarda yürüyüş yaptı 
               Yapılan yürüyüş ve atılan sloganların ardından Eğitim Bir Sen tarafından, Valilik binası önünde kurulan demokrasi kürsüsünde, yapılan darbe girişimi konuşmacılar tarafından kınandı.
               Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri Federasyonu Genel başkan yardımcısı    Serdar Ünsal, yaptığı konuşmada, “Türk milletinin büyük bir tehlike atlattığını, fettulahcı darbe girişiminin kanlı bir darbe  olduğunu Cumhurbaşkanımızın ve Türk milletinin girişimi ile tehlikenin ortadan kaldırıldığını  belirterek”     12 Eylül darbesini yaşayan bir kardeşiniz olarak diyorum ki büyük bir tehlike atlattık.bu darbe gerçekleşseydi binlerce insan hayatını kaybedecekti.Yıllardır Türk devletinin her birimine yerleşen fetullahcılar Türk devletini ele geçirmek son darbeyi vurmak için harekete geçmiştir. Fakat halkımız buna müsaade etmemiştir. Türk milletine büyük geçmiş olsun bu direniş göstermiştir ki Türk milleti Atatürk’ün “Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir. ”sözüne sahip çıkmıştır. Gün birlik vatana sahip çıkma günüdür.”dedi.
                İSTAD başkanı Sefer Karakoyunlu da yaptığı konuşmada darbeyi kınadığını Türk devletinin büyük bir  tehlike atlattığını belirtti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.