VALİ, MİLLETVEKİLİ, J. BÖLGE KOMUTANINDAN ŞEHİDİN AİLESİNE ZİYARET

Tarih : 2016-07-25 / Kategori : Genel Haber

VALİ, MİLLETVEKİLİ, J. BÖLGE KOMUTANINDAN ŞEHİDİN AİLESİNE ZİYARET

          15 Temmuz darbe girişimine karşı mukavemet gösterdiği için şehit edilen Topçu Astsubay Kıdemli Başçavuş Bülent Aydın için Iğdır’ın Karakoyunlu ilçesi Taşburun köyünde kurulan taziye çadırını Iğdır valisi Ahmet Turgay Alpman, Ak Parti Milletvekili Nurettin Aras, Erzurum J. Bölge Komutanı  Tümgeneral Ali Lapanta, Emniyet müdürü Yüksel Babal, Jandarma komutanı Albay Kahraman Dikmen, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Tutulmaz ziyaret ettiler.

 

 Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak'ın koruması  Topçu Astsubay Kıdemli Başçavuş Bülent Aydın için kurulan taziye çadırında şehidin  ağabeyisi Abbas  ve Selçuk Aydın’a başsağlığı dilediler.
             Taziye sonrası çıkışta konuşan Erzurum J. Bölge Komutanı  Tumgenaral Ali Lapanta ”Şehide Allahtan rahmet dilerim. Üzüldük ama yolumuza devam edeceğiz.Vatan millet sağ olsun.  İnşallah bu tür belalar başımıza bir daha musallat olmaz.  Ama  Ülkemiz güçlü her şeyin üstesinden geleceğiz“ dedi.
         Iğdır valisi Ahmet Turgay Alpman ‘da “Taşburun’da ki okula şehidimizin adını vereceğiz. Şehidimizin adı okulda yaşayacaktır. Şehitler ölmez vatan bölünmez diyoruz. Şehidimiz Bülent Aydın ‘ın adını yaşatacağız.” şeklinde konuştu.
      Ak Parti Milletvekili Nurettin Aras’ta “kara kuvvetleri komutanımızın yakın koruması olan şehidimiz darbe yapan çok yakın arkadaşları tarafından şehit edilmiştir. Allah ruhunu şad etsin. Bu hareket Türk silahlı kuvvetlerinin içine sızmış bir gurup çeteci subay astsubayın kalkışmasıdır. Onların darbe kalkışmasıdır. Bu hareket Türk silahlı kuvvetlerine mal edilemez. Emir komuta zinciri içinde yapılmamıştır. münferiten yapılmıştır. Cumhurbaşkanımızın halkı sokağa dökmesiyle birlikte halk çocuklarının geleceği için kendi geleceği için olaya el koymuştur. Halk demokrasinin içinde  darbenin yerinin olmadığını  tankların önüne  yatarak  göstermiştir. Türk milleti demokrasiden başka bir şey istemiyor. Özgürlüğüne geleceğine sahip çıkmıştır.” dedi.
       Şehidin  ağabeyisi Abbas  ve Selçuk Aydın’da “kardeşimiz vatan bayrak için şehit olmuştur. Vatan Sağ olsun” dediler. Haber :Ali ŞIKTAŞ

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası