IĞDIR İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN, GENEL MÜDÜRLÜĞE

Tarih : 2016-07-25 / Kategori : Genel Haber

IĞDIR İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN, GENEL MÜDÜRLÜĞE

           Iğdır Çevre ve Şehircilik Müdürü iken Ankara Çevre ve Şehircilik müdürlüğüne atanan ve oradan da Yapı İşleri Genel Müdürlüğüne terfi eden Banu Aslan Can bizleri gururlandırdı.

 

            Iğdır Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yaptığı yıllarda başarılı çalışmalar ortaya koyan, Müdürlüğe hizmet binası kazandıran, çevre ve şehircilik müdürlüğünün vizyonunu değiştiren Banu Aslan Can'ın Ankara İl Müdürlüğüne atanması Iğdır'lıları sevindirmişti. Ancak geçtiğimiz hafta  Banu Aslan Can'ın Yapı İşleri Genel Müdürlüğü görevine atandığını öğrenmemiz bizleri daha da çok sevindirmiştir.
                Iğdır'da görev yapıp, daha sonra devletin çeşitli kademelerinde üst düzey görev  alan idarecilerimizi görmek elbette ki biz Iğdır'lılar için mutluluk vesilesidir.
                Telefonla tebriklerimizi ilettiğimiz Can şöyle dedi: "Genel Müdür olarak atandıktan sonra Iğdır'dan arayanlar beni çok mutlu ettiler. Zaten Iğdır benim ikinci memleketim. Iğdır'ı çok özledim. En kısa sürede Iğdır'ı ziyaret edeceğim. Bütün hemşerilerime kucak dolusu selam yolluyorum."   
                Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğüne atanan hemşerimiz Banu Aslan Can'a yeni görevinde başarılar dileriz.  

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası