TADDEF’DEN VALİ AHMET TURGAY ALPMAN ‘A “DEMOKRASİ “PLAKETİ

Tarih : 2016-07-27 / Kategori : Genel Haber

TADDEF’DEN VALİ  AHMET TURGAY ALPMAN ‘A “DEMOKRASİ “PLAKETİ

             TADDEF (Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri Federasyonu) Genel başkan yardımcısı Serdar Ünsal, Valisi Ahmet Turgay Alpman ’a Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ)ne karşı dik duruşu ve direnmesinden dolayı  “Demokrasi “ plaketi verdi.
                   

       TADDEF Genel Başkan Yardımcısı Serdar Ünsal, yönetim kurulu üyeleri Tuncay Volkan Bayat, Ali Şıktaş, Erhan Yaycılı  ile birlikte Vali Ahmet Turgay Alpman‘ı makamında ziyaret etti.
                Plaket takdimin de konuşan Serdar Ünsal,”Türk Milletine büyük geçmiş olsun. Ülkemiz büyük bir tehlike atlatmıştır. Darbenin önlenmesi bizi mutlu etmiştir. Başta Cumhurbaşkanımız, başbakanımız, Türk milleti Fettullahcı terör örgütüne karşı direnmiş demokrasiye sahip çıkmıştır.    
    Bu ihtilal başarıya ulaşsaydı Türkiye Azerbaycan kardeşliği, dostluğu büyük zarar görecekti. Iğdır’ımızda da Fettullahcı terör örgütüne karşı dim dik ayakta durarak kahramanca direnerek Iğdır halkına liderlik ettiğiniz için Iğdırlılar ve derneğimiz adına size bu demokrasi “Plaketini takdim ediyorum.”dedi.
               Iğdır valisi Ahmet Turgay Alpman  ‘da " Bize düşen görev burada vatandaşımızla birlikte olmaktır. Bu darbe teşebbüsünü hep birlikte def ettik. Iğdır’da yaşayan Azerbaycan Türkleri olarak destek verdiniz bizim yanımızda yer aldınız. İlk günden beri Fettullahcı terör örgütüne darbe girişimine karşı hep beraber mücadele ettik. Yanımızda yer almanız bizi mutlu etti. Dernek olarak yanımızda olduğunuz içinde teşekkür ederim.biz görevimizi yaptık bize düşen görev  Sayın Cumhurbaşkanımızın temsil ettiği milli iradeyi korumak devam ettirmek surdaki  bayrağımızı bunlara teslim etmemektir.Ülkemiz büyük bir badireden geçti. Iğdır’da bir şey olmadı ama. İstanbul, Ankara gibi şehirlerde kan döküldü şehitlerimiz, gazilerimiz oldu. Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Gazilerimize  acil şifalar diliyorum. Iğdır’da yaşayan Azerbaycan Türkleri bu darbe girişiminde gereğini yaparak en başından yanımızda olmuştur. Azerbaycan Türkiye kardeşliği daha çok artacaktır. Kuvvetlenecektir. Biz birbirimize sevgiyle bağlıyız. Azerbaycan Dostluk Dernekleri Federasyonuna teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası