İL EMNİYET MÜDÜRÜ BABAL’DAN BİRLİK BERABERLİK YEMEĞİ

Tarih : 2016-07-28 / Kategori : Genel Haber

İL EMNİYET MÜDÜRÜ BABAL’DAN BİRLİK BERABERLİK YEMEĞİ

          Iğdır Valisi Ahmet Turgay ALPMAN’ın öncülüğünde, Jandarma Komutanı Kurmay Albay Karaman DİKMEN, İl Emniyet Müdürü Yüksel BABAL, Şube Müdürleri ve İlimiz muhtarlarının da katılımlarıyla Birlik Beraberlik yemeği düzenlendi.

 

Düzenlenen birlik beraberlik yemeğinde konuşan Vali Ahmet Turgay ALPMAN “Muhtarlarımız, 15 Temmuz günü demokrasiye yöneltilen darbe girişimi sırasında
bütün halkımıza çağrı yaptılar. Onların aracılığıyla biz insanlarımızı meydanlara topladık. Bu sayede ilimizde herhangi bir olumsuzluğa meydan vermeden asayişi sağladık. Darbeciler başarısızlığa uğradı. Halkın gücünün, birlik ve beraberliğin sağlanmasında muhtarlarımızın çok önemli rolü olmuştur. Tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğin demokrasi nöbetlerinde de sürmesini diliyorum” dedi.
    İl Emniyet Müdürü Yüksel BABAL, 15 Temmuz 2016 tarihinde bir grup Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubu cuntacı paralel askerin demokrasimize yönelik menfur bir şekilde silahlı darbe girişimine karşı, halkımızın göstermiş olduğu birlik ve beraberlikten çok duygulandığını belirtmiş, halkımızın demokrasiye sahip çıkmasında büyük emeği olan muhtarlarımıza teşekkür ederek, bu tür olaylara karşı halkımızın her zaman aynı şekilde refleks göstererek demokrasimizden asla ödün verilmeyeceğini, ilimizde halkın devletine, polisine saygı ve sevgi duyduğunu, polis-vatandaş işbirliğinin en güzel bir şekilde sergilendiğini, ülkemizin huzur ve güvenini her zaman kanunların verdiği yetki çerçevesinde halkımızla birlikte işbirliği içerisinde devam ettireceklerini, halkımızın bundan sonra bu tür çirkin olaylara müsaade etmeyeceğine olan inancını dile getirdi. 
    Ziyaret hitamı Iğdır Valisi Ahmet Turgay ALPMAN, Iğdır Jandarma Komutanı Kurmay Albay Karaman DİKMEN, İl Emniyet Müdürü Yüksel BABAL ve 11 mahallemizin muhtarları, Söğütlü Mahallesinde toplanan vatandaşlarla çay içerek sohbet ettiler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.