KARS ARDAHAN IĞDIR DERNEKLER FEDERASYONU, MİLLİ İRADE VE DEMOKRASİ NÖBETİNE DEVAM EDİYOR

Tarih : 2016-07-30 / Kategori : Genel Haber

KARS ARDAHAN IĞDIR DERNEKLER FEDERASYONU, MİLLİ İRADE VE DEMOKRASİ NÖBETİNE DEVAM EDİYOR

            Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri, Dernek Başkanları ve Ankara’da bulunan Kars Ardahan Iğdırlı hemşehrilerimizle birlikte milli irade ve demokrasi nöbetine devam ediyor.

 

Federasyon Kızılay Meydanı’ndan sonra bu kez bayrakları ve pankartlarıyla Cumhurbaşkanlığı Külliye’sinde üzerlerine düşen görevi yerine getirmenin gururunu yaşadı.
    Külliye’nin bahçesine KAI Federasyonu tarafından hazırlanan, üzerinde “ Milli İrade ve Demokrasi İçin Nöbetteyiz, Vatan İçin canımız Feda” yazan afiş asıldıktan sonra Genel Başkan Erdoğan Yıldırım,  Cumhurbaşkanlığı Külliye’sinde bulunan Ziyaretçi Defterine yazdığı notta duygularını şu şekilde ifade etti: “ Başkomutanımız, Sayın Cumhurbaşkanımız, Bu güzel ülkemizin çok değerli güçlü lideri,
Dünya’nın güçlü liderlerinin arasına adınızı altın harflerle yazdırdığınız için size Kars Ardahan Iğdır Federasyonu adına şükranlarımızı arz ediyoruz.
    Dik Dur Eğilme… Kars Ardahan Iğdırlılar sizinle…
    Ali İmran Suresinde Yüce Rabbimin buyurduğu ‘ Gevşemeyin, hüzünlenmeyin. Eğer inanmışsanız, üstün gelecek olan sizsiniz’ ayetinde olduğu gibi hep beraberiz, sizinleyiz.”
    Genel Başkan, bölgemizde hemşehrilerimizin bu konuda çok duyarlı olduğunu, ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi bölgemizde de hemşehrilerimizin meydanları boş bırakmadığını belirterek; “Millet olarak hainlere karşı gereken dersi verdik vermeye de devam edeceğiz, meydanları boş bırakmayacağız. Ankara’da bulunan Kars Ardahan Iğdırlılar olarak hemşehrilerimizle ve milletimizle tek yürek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Tacettin DURMUŞ / KARS

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.