IĞDIR TİCARET BORSASI KALİTEDEN ÖDÜN VERMİYOR

Tarih : 2016-08-25 / Kategori : Genel Haber

IĞDIR TİCARET BORSASI KALİTEDEN ÖDÜN VERMİYOR

            Borsamız dünya standartlarında üyelerimize kaliteli ve etkin hizmet verebilmek için başvurduğu TS EN ISO 9001:2008 kalite belgesini ve Türk  Patent    Enstitüsünden   Marka  Tescilini almaya hak kazandı. 

 

       Yapılan çalışmalar ve denetimlerin ardından Borsamız  TS EN ISO 9001:2008 Kalite Belgesini  ve Türk  Patent    Enstitüsünden   Marka  Tescilini düzenlenen törenle aldı. Törene Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte Meclis Üyelerimiz de katıldı.
       Borsamızda gerçekleştirilen belge teslim töreninde konuşan Yönetim Kurulu Üyemiz İsmail AKAN  Borsamızın sürekli gelişen bir kurum olmasını hedeflediklerini belirterek, “Hizmet Kalitemizin performansının devamlı olabilmesi, Üyelerimize ve dünya standartlarında hizmet verilebilmesi amacıyla “TS EN ISO 9001:2008 kalite yönetim sistemi” Türk  Patent    Enstitüsünden   Marka  Tescilini sertifikasını aldık. Kalite Yönetim Sistemi çalışmaları öncesinde düşüncemiz, Borsamızda  var olan düzeni koruyarak tüm çalışanların katılımı ile; yenilikler yapmak, hizmet kalitemizi arttırmak ve standart hale getirmek, iyi bir organizasyon ile yönetim sistemimizi geliştirmek, Borsamız bünyesinde birimler arası ve kurumumuzla üyelerimiz arasındaki iletişimi arttırmak, buna bağlı olarak da üyelerimizin memnuniyetini en üst seviyeye taşımak idi. Aldığımız Kalite Yönetim Sistemi Belgesi olan TS EN ISO 9001:2008 bize, amacımıza ulaştığımızı düşündürmektedir.Kalite Yönetim Sistemi’nin hizmet kalitesini gerçek anlamda arttıracağına tüm kalbimle inanıyorum. Çalışmalarımıza tüm enerjimizle devam edeceğiz.” dedi ve konuşmasını Sistemin kurulmasında, işletilmesinde ve belgeyle sonuçlanmasında emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ederek tamamladı.
      Konu    ile ilgili  törende  konuşan  ADANA  Grup  Danışmanlık  Yönetim  Kurulu  Başkanı  C.DR. Muzaffer  KIRAÇ  kalite  yolcuğuna  ISO   belgesi  ve  marka  tescili  olarak  devam  eden  Borsamız  5  yıldızlı  Borsa  olma  yolumda   büyük  bir  yol  kat etmiştir.  Emeği  geçen  başta  yönetim  kurulu  başkanımız  sayın  Serhat  KUMTEPE   ve  yönetime   başarılar  diliyorum  dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.