Iğdır’da Doğalgaz Sevinci

Tarih : 2016-08-27 / Kategori : Genel Haber

Iğdır’da Doğalgaz Sevinci

   Iğdırlılar yıllardan beri hasretini çektikleri doğalgaza nihayet kavuşuyorlar.

 

 6 aydan beri şehir şebekesini çeken Serhat gaz nihayet alt yapıyı tamamlayarak ilk abonesini yaptı.
        Doğalgaz almak için müracaatlar başladı. Serhat Gaz Iğdır müdürü Erman Özdobaç, Iğdır’a  Ekim ayı içerisinde doğalgaz verileceğini açıkladı.
" İlk Abone Belediye Başkanı"
          Iğdır’da doğalgaz almak için ilk müracaatı Iğdır Belediye Başkanı Murat Yikit,  Atatürk ilk okulu karşısında açılan büroya yaparak ilk abone oldu.
        Belediye başkanı Murat Yikit abone evrakını imzalarken şunları söyledi: ”Doğalgazın ilimize gelmesi bizleri mutlu etmiştir. Iğdır’ımıza çok fayda sağlayacaktır. Kirli, hastalıklı havadan kurtulmuş olacağız. İlk abone benim haftaya da doğalgazı yakacağız. Herkesin kafasındaki tereddütler gitmiş olacak. Bütün vatandaşlar bir an önce abone olsun doğalgazlarını çeksinler. İlimize hayırlı olsun.Temiz hava soluyacağız”
        Doğalgaz aboneliği için şu evraklar isteniyor: yapı ruhsatı, tapu fotokopisi, kimlik fotokopisi, yatırılan paranın dekontu (iki ayrı hesaba 475  tl depozit, 500 tl abone parası) DSK police fotokopisi, Ulusal adres numarası belediyeden, 8 daire ve üzeri binalarda karar defteri ve fotokopisi, 7 ve altı dairelerde karar dilekçesi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.