VALİ AHMET TURGAY ALPMAN’IN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Tarih : 2016-08-30 / Kategori : Genel Haber

VALİ AHMET TURGAY ALPMAN’IN  30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

          Milli Kurtuluş Savaşımızı tarihte eşi benzeri görülmemiş bir zaferle taçlandıran, her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık zaferleriyle dolu, şanlı tarihimizin, 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızın 94. ‘ncü yıldönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde, büyük bir gurur ve çoşkuyla yaşıyoruz.

 

           Tarih boyunca tüm zorluk ve sıkıntıların üstesinden inancı ile geçmeyi başaran Milletimiz, şartlar ne olursa olsun dün oldu...ğu gibi bugün ve gelecekte de tek yürek olabileceğini tüm dünyaya göstermiştir. 
          Bugün böylesi şanlı bir tarihin mirasçıları olan bizlere düşen en önemli görev geçmişimizden aldığımız güç ve cesaretle geleceğimize bakmak, birlik ve beraberliğimizden ödün vermeden demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Cumhuriyetimizi korumak ve Ülkemizi Atatürk’ün hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmaktır.
        Bu duygu ve düşüncelerle; başta Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarının ve bütün vatandaşlarımızın, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, bu zaferi bize armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet ve şükranla anıyorum.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası