IĞDIR M.M.İ. SOSYAL BİLİMLER LİSESİ’NDEN İLDE BİR İLK “YABANCI DİL KAMPI”

Tarih : 2016-09-06 / Kategori : Eğitim

IĞDIR M.M.İ. SOSYAL BİLİMLER LİSESİ’NDEN İLDE BİR İLK “YABANCI DİL KAMPI”

Öğrenciler için yapılabilecek en zevkli tatillerden biri de hiç kuşkusuz dil kamplarıdır.

 

       Iğdır M.M.İ. Sosyal Bilimler Lisesi 2015-2016 eğitim-öğretim yılının yaz döneminde(Temmuz ayı) hazırlık sınıflarından oluşan 10’ar kişilik 4 sınıf bu yazın en verimli çalışmalarına imza attı. 
    İngilizce öğretmenleri Ali Caner Bedir, Delal Şah Ablak, Semra Parin 1 ay süren “Dil Kampı”na rehberlik eden kişilerdi. Dil Cafe etkinlikleri, grup çalışmaları,
amfi tiyatro film gösterileri, şehir turu, doğum günü etkinlikleri, mangal partisi vb. birçok İngilizce dili pratiğine yönelik çalışmalarla bu yazın en verimli günlerini geçirdiler.  Gerek dil kampı öğrencileri ile gerekse rehber öğretmenlerle birlikte neşeli günler geçiren öğrenciler okulun dil ağırlıklı bir lise olmasının avantajlarından faydalandılar.
    Iğdır M.M.İ. Sosyal Bilimler Lisesi müdürü Rohat HUN temmuz ayında okullarında düzenledikleri “Dil Kampı” ile ilgili şunları kaydetti: “Okulumuzun dil ağırlıklı bir yapısı var.
    Gerek yabancı dil zümresi gerekse de kaynaklar bakımından özellikle hazırlık sınıflarına yönelik çalışmalarla ilimizin öğrencilerine verimli olmaya çalışıyoruz. Bu kampta emeği geçen tüm personelime emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Elbette bu etkinliklerin, kursların ileriki yıllarda da devamı gelecek.”

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası