ÖZEL BULUT HASTANESİ ÇOCUK HASTALIKLARI BÖLÜMÜNDE UZMAN KADROSUYLA HİZMET VERMEKTE

Tarih : 2016-09-29 / Kategori : Sağlık

ÖZEL BULUT HASTANESİ ÇOCUK HASTALIKLARI BÖLÜMÜNDE UZMAN KADROSUYLA  HİZMET VERMEKTE

         Çocuk Hastalıkları ve Sağlığı Uzmanı Uzm. Dr. Bülent Kaya, “Iğdır Özel Bulut Hastanesi Çocuk Hastalıkları ve Sağlığı bölümünde hastanemiz gün geçtikçe hizmet alanını genişletmektedir. 

Bu kapsamda tam donanımlı ekipmanlarla çocuklar için tasarlanmış poliklinik, yataklı servis ve yoğun bakım alanlarında, Özel Bulut Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümü, uzman kadrosu ile her türlü tanı ve tedavi hizmetini sunmaktadır.” dedi
    Kaya, “Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümünde; Poliklinik, Yenidoğan Bebek Odası, Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi, Yatan Hasta Servisi, olmak üzere dört birimde hizmet vermektedir.
    Doğum sonrası bebek takibi; doğumdan itibaren bebeklerin hastalıklardan korunması, erken tanı ve tedavisi yoluyla hizmet vermektedir. Çocuğun sağlığının korunması ve geliştirilmesine yönelik aylık gözlemler yapılmaktadır. Bu kapsamda emzirme danışmanlığı verilmekte, büyüme ve gelişim izlenmekte, taramalar yapılmakta ve gerekli konularda aile eğitimi üzerinde durulmaktadır.
    Pediatri Bölümü;15 yaşına kadar olan çocukların hastalandıklarında ayaktan veya yatarak takip ve tedavileri, en uygun şartlarda ve hastanemizin konforlu ortamında yapılmaktadır. Uzman kadrosu ile hastalarımızın sağlıklarına kavuşturulması amaçlanmaktadır. Genel Pediatri Birimi 24 saat boyunca kesintisiz ve doktorlar gözetiminde hizmet vermektedir.
    Çocuklarımızı hastane psikolojisinden uzaklaştırmak için özel olarak düzenlenmiş Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümümüzde, 2 adet çocuk polikliniği (sağlam ve hasta çocuklar için), 10 yataklı hasta servisi, deneyimli çocuk ve yeni doğan hemşireleri, modern teknoloji ile hazırlanmış donanımlı laboratuar olanakları ile tüm tahliller başka ile gitmeye gerek kalmadan hastanemizde yapılmaktadır.
Hizmetlerimiz poliklinikte 08.30-17.00 saatleri arasında, sonrasında ise acil serviste kesintisiz olarak 24 saat devam etmektedir.
    Yenidoğan Yoğun Bakım; Prematüre ve hastalıklı doğan bebeklerimizin fizyolojik ve gelişim ihtiyaçlarını karşılamak için hazırlanan servisimizdeki ünite ve kuvözlerimizde bebeğin değişen ihtiyaçlarına ayak uyduran yenilikçi ve non-invaziv teknolojiler kullanılmıştır. Ayrıca büyük hastanelere sevke gerek kalmadan, her türlü tetkik ve tedavi hizmetlerini verebilen bölümümüz, çevre illerden sevk ile gelen hastalara da hizmet vermektedir.” şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası