MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ HAKAN CIRIT, OKUL MÜDÜRLERİ İLE TOPLANTI YAPTI

Tarih : 2016-09-30 / Kategori : Genel Haber

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ HAKAN CIRIT, OKUL MÜDÜRLERİ İLE TOPLANTI YAPTI

HAKAN CIRIT “15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİ BİR  İHANETTİR”

            Haber Ali ŞIKTAŞ;  Iğdır’da bulunan Anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise müdürleri ile  2016-2017 öğretim yılı sene başı eğitim  öğretim   toplantısı  yapıldı.
               FETÖ terör örgütünün eski okulu olan ve devlete geçen yeni adıyla Aras Mesleki Teknik Anadolu lisesinde Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt başkanlığında yapılan  Müdürler Kurulu toplantısında,  eğitim - öğretimle ilgili genel değerlendirmeler yapıldı.  
    Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda     Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, konuşmasında en çok 15 Temmuz darbe girişimi üzerinde durdu.
    “15 TEMMUZ BİR İHANETTİR”
         15 Temmuz Darbe girişiminin bir  ihanet olduğuna vurgu yapan Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, ”Türkiye  büyük bir felaketten geri döndü. Bildiğiniz gibi  Fetö terör örgütü 15 Temmuz da ülkemizde  darbe girişimi yapmaya kalktı. Fakat halkımız bu girişimi başarısız kıldı. Ben Iğdır’a geldiğim günden beri bu Fetöcülerin ne kadar tehlikeli olduğunu anlattım durdum. Bunlar milletin iradesine kasteden kişilerdir.Bu fetöcülerin hiç tankları  PKK’lıların, vatan hainlerinin üzerine  sürdüğünü gördünüz mü. Hayır çünkü bunlar onlarla iş birliği yapan hainlerdir. Bunlar tankları masum halkın üzerine sürerek elinde Türk bayrağı olan 249 vatandaşımızı şehit etmiştir. Ama halkımız  bu hainlere gereken dersi vermiştir. Hiç Kimse unutmasın bu vatanı kimse bölemeyecek, rengini şehitlerimizin kanından alan bayrağımızı indiremeyecek ezanı susturamayacaktır. Suçlular yakalanmıştır.             Allah devletimizin başındakilere zeval vermesin. Sizlere de teşekkür ediyorum. Demokrasi, vatan aşığı insanlar yetiştirmişsiniz ki darbe gecesi tankların önüne yattılar. Şehit ve gazi oldular. Mehmet Akif’in dediği gibi namusumuzu çiğnetmediler.İşte bu nesli biz yetiştirdik.Ömer Halisdemir ‘i unutmayacağız. Ömer Halisdemir bir kurşunla Türkiye’nin talihini değiştirmiştir. Şehitlerimize sahip çıkacak isimlerini yaşatacağız.” dedi.
               Okul müdürlerine, okulunuzda hangi terör örgütü üyesi sempatizanı varsa, çalışma yapıyorsa bize bildirin diyen Cırıt, ”Biz bunu yapmak zorundayız. Bunun adı ispiyonculuk değil vatanseverliktir. Geleceğimiz için terör örgütü mensuplarını temizlemeliyiz.” şeklinde konuştu.
              Daha sonra yatırımlar konusuna değinen Cırıt, İlimizde İmam Hatip ortaokulu ve Lisesi sayısını artırdık öğrenci sayısı arttı. İmam Hatipler neden önemli Fetö gibi zındıkların toplumda yer almaması için öğrencilerin dinini, İslam kurallarını devletin atamış olduğu öğretmenlerden öğrensin cemaat tarikatlardan öğrenmesinler diye İmam Hatiplere ihtiyaç var. İmam Hatiplerde yetişenler gerçek İslam öğrenirler, terörist olmazlar.” dedi.
          Hakan Cırıt, Daha sonra eğitim öğretimle ilgili konulara değindi.
                Toplantıya Milli, Eğitim Müdür yardımcısı Murat Aydoğdu, şube müdürleri Cabbar Turan, Sedat Bilir, Cevdet Parlar, Adnan Ok, Mehmet Tüzen, Hüseyin Kıran, Yakup Alhan ve okul müdürleri katıldı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.