IĞDIR'DA HZ. HÜSEYİNİN ŞEHİT EDİLİŞİNİN 7. GUNU NEDENIYLE YEMEK VERİLDİ

Tarih : 2016-10-18 / Kategori : Genel Haber

IĞDIR'DA HZ. HÜSEYİNİN ŞEHİT EDİLİŞİNİN 7. GUNU NEDENIYLE YEMEK VERİLDİ

         Iğdır 'da Hz. Hüseyin' nin şehit edilişinin 7. gün nedeniyle hayırsever  iş adamı Eski Muhtarlar derneği başkanı Asker Çeçen ve oğlu Muharrem Çeçen ihsan
yemeği verdi. 

 Asker Çeçen, 21 yıldan beri  evinde 4 bin kişiye Hz. Hüseyin için ihsan yemeği veriyor.
            Söğütlü Mahallesindeki evinde verdiği ihsan yemeğine çok sayıda vatandaşın yanı sıra,Vali Ahmet Turgay  Alpman Jandarma komutanı Kahraman Dikmen,İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal, Siyasi parti temsilcileri MHP ilçe  başkanı Yaşar Çecen ,Ticaret Odası başkanı Kamil Arslan  ,vatandaşlar ve çok sayıda kamu kurum müdürleri ve çalışanları da katıldı. 
                  İhsan yemeği veren iş adamı Muharrem Çeçen, "Hz. İmam Hüsey'in efendimizin Kerbela’da şehit edilişi dolayısıyla her yıl ihsan yemeği vermekteyiz. Bu ihsan yemeğini önümüzdeki yıllarda da nasip olursa 6 Bin 10 bin gibi geniş kapsamlı vermeyi düşünüyoruz.  Bu yılda Allah nasip etti ihsan yemeği verdik. İhsanımıza gelen vatandaşlarımızdan ve ilimizin değerli idarecilerinden Allah razı olsun" dediler.
Dini hoca Hüseyin Türkeli ve vatandaşlarda “Hz. Hüseyin için ihsan yemeği veriliyor.Bu da Hz. Hüseyine duyulan bir sevginin belirtisidir. Allah kabul etsin”dediler.
       İhsan yemeğine Iğdır'da bulunan protokol üyeleri ile vatandaşlar büyük ilgi gösterdi

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.