KARABAĞLAR SPOR SEZONA FIRTINA GİBİ BAŞLADI

Tarih : 2016-10-20 / Kategori : Spor

KARABAĞLAR SPOR  SEZONA FIRTINA GİBİ BAŞLADI

        Iğdır Amatör liginin ilk haftasında Bay geçen Karabağlar spor ikinci haftada Alut Sporu 5-0 yenerek yeni sezona moralli başladı.

             Karabağlar Spor Kulübü Başkanı Cabbar Aygün; “Geçen sezon yaşanılan birçok şanssızlık yüzünden play off a kalamadık. Bu sezon transfer döneminde eksiklerimizi tespit edip kaliteli futbolcular aldık. Iğdır Amatör Liginin tartışmasız en güçlü takımı biziz” şeklinde iddialı bir açıklamada bulundu.
             Iğdır’da bu gibi aktivitelere pek rağbet olmadığından yakınan Başkan Aygün; “ Bizim bu takımı oluşturmaktaki ilk amacımız gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırarak spora yönlendirmek. Tabii bu amaç maddi olarak biraz külfetli bir iş. Iğdırlı iş adamlarımızın Amatör Ligi takımlarına maddi manevi desteklerini bekliyoruz” dedi.
          Karabağlar Spor takım kaptanı Ramazan Karakaş ise “ Bu sezon transfer edilen çok kaliteli arkadaşlarımız takıma katıldı. Harika bir hazırlık dönemi geçirdik ve uyum sorununu kısa sürede aştık. 
          Oynadığımız ilk maçımızda da Alut Spor gibi kaliteli futbolculardan oluşan bir takıma karşı farklı galibiyet aldığımız için çok mutluyuz. Karabağlar Spor amigosu Murat Ali Kol’a ayrıca teşekkür ederim” dedi.
          Maçın golleri 5. ve 64. dakika Murat Ali Aras, 43. 76. ve 89. dakika da Cemalettin Tekin’den geldi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.