Iğdır’da Muhtarlar Günü Kutlandı

Tarih : 2016-10-20 / Kategori : Genel Haber

Iğdır’da Muhtarlar Günü Kutlandı

 Iğdır’da Muhtarlar günü, valilik tarafından verilen yemekle kutlandı.

    Vali Ahmet Turgay Alpman'ı makamında ziyaret eden muhtarlar toplantı salonunda birlik ve beraberlik içinde olduklarını dile getirdi.
    Daha sonra, polis evinde verilen yemeğe Iğdır Valisi Ahmet Turgay Alpman, Emniyet Müdürü Yüksel Babal, Jandarma Komutanı Kahraman Dikmen, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ferhat Akkuş ve çok sayıda muhtar katıldı.
    Verilen yemekte konuşan Vali Alpman, “seçimle geldikleri mahallenin yada köyün problemlerini, orda yaşayan insanları en iyi bilen kişiler muhratlardır. Muhtarlarımız bu vatandaşlarımızın sorunlarını bize ilk elden iletiyorlar. Bizde onların ilettikleri problemlere sorunlara, devlet olarak çözüm bulmaya gayret ediyoruz. Bu bakımdan muhtarların, demokrasinin temel taşı ve ilk kademede oldukları için önemi ortada. Bu gün muhtarlarımızla bu konuda detaylı olarak görüş alış verişinde bulunduk. Bize ilimizle ilgili bazı problemleri yansıttılar. Bizde Onların problemlernine çözüm bulmaya çalışıyoruz” dedi.
    Muhtarlar adına konuşan Dernek Başkanı Mikail Ud yaptığı açıklamada, “muhtarların camia olarak böyle bir günle taçlandırılması bizi memnun etmiştir. Tabiki muhtarlar zor bir görev üstlenmekle beraber, asli görevlerinin bilincinde olan, daima devletin ve milletin yanında yer alan ve zor bir görev yürüten meslek kuruluşlarıdır. 19 Ekim muhtarlar günü olarak bize sunulan bu gönde hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyoruz, şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.