Dadaş Yaltı'nın tahliyesi Iğdır’da büyük sevinç yarattı

Tarih : 2016-10-22 / Kategori : Genel Haber

Dadaş Yaltı'nın tahliyesi  Iğdır’da büyük sevinç yarattı

Bir süredir cezaevinde tutuklu bulunan Yeşil Iğdır Sulama Birliği Başkanı Dadaş Yaltı, Çıkarıldığı mahkeme sonrası tahliye oldu.

   Yaltı, cezaevinde olduğu süre içerisinde yapılan Yeşil Iğdır Sulama Birliği Başkanlığı’na aday olmuş ve güven tazeleyerek bir kez daha başka seçilmişti. 
    Iğdır’ın sevilen isimlerinden olan ve sulama birliği başkanlığı döneminde yaptıklarıyla Iğdır’ın bütün köylerinde büyük teveccüh gören Dadaş Yaltı’nın serbest kalması sadece Iğdır’ın merkezinde değil birçok ilçe ve köylerde de sevince neden oldu.
    Öte yandan MHP Genel Başkan Adayı Sinan Oğan da, Dadaş Yaltı'nın bugün görülen duruşması için Ankara ve İstanbul'daki avukatlarını yönlendirdi. 
    Oğan’ın avukatlarından Av. Hakan Erdem, duruşma öncesi Yaltı’nın durumunu yakından öğrenmek için geçtiğimiz hafta Iğdır’a gelmişti. 
    Dadaş Yaltı’nın duruşmasına Oğan'ın yönlendirmesiyle dosyayı yakından takip eden Ankara Barosu’ndan Av. Kürşat Ergün, Av. Tan Tahsin Zapata ve, İstanbul Barosu’ndan ise Av. Yasin Fazıl Akyürek katıldı. Ayrıca Iğdır Barosuna kayıtlı Av. Mehmet Soğuk ve Av. Engin Yeşil de duruşmada hazır bulundu.    
    Yapılan duruşma neticesinde Dadaş Yaltı'nın tahliyesine karar verildi. Tahliye kararı Iğdır'da büyük sevinç yarattı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası