Iğdır Ak Parti Milletvekili Nurettin Aras: “Terör Örgütleriyle Mücadelenin Takipçisi Olacağım”

Tarih : 2016-10-22 / Kategori : Siyaset

Iğdır Ak Parti Milletvekili Nurettin Aras: “Terör Örgütleriyle Mücadelenin Takipçisi Olacağım”

Iğdır Ak Parti Milletvekili Nurettin Aras yaptığı basın açıklamasıyla Iğdır Kamuoyunda çokça konuşulan konularla ilgili açıklamalarda bulundu.

          Aras, operasyonların tamamen devletin yargı ve güvenlik güçleri tarafından yürütüldüğünü belirttiği açıklamasında “Iğdır ilinin seçilmiş milletvekili olarak elbette FETÖ/PDY ve diğer terör örgütleriyle mücadelenin takipçisi olacağım” dedi.

           İşte Ak Parti Iğdır Milletvekili Nurettin Aras’ın yaptığı basın açıklaması;  “Son zamanlarda milletimiz ve devletimiz olarak top yekûn FETO/PDY, DAİŞ ve PKK gibi terör örgütleri ile mücadele ettiğimiz, hayati öneme haiz kritik bir süreçten geçmekteyiz. 1 Kasım 2015 genel seçimlerinde halkımızın teveccühü ile seçilmiş olduğum Iğdır Milletvekilliği görevime Iğdır halkımızın her rengini kucaklayıcı bir anlayışla sürdürmekteyim. Stratejik bir konuma sahip olan Iğdır farklı mezhep ve etnik unsurları bir arada barındıran bir il olarak her daim milletinin ve devletinin yanında yer almıştır. Birlik ve beraberliğimizin kimse tarafından bozulmasına ve hiçbir fitne ateşinin toplum arasına atılmasına izin vermeyeceğiz. Son günlerde yargımızın ve güvenlik güçlerimizin FETÖ/PDY terör örgütünün yuvalandığı bazı kamu kurumlarına yönelik yapılan operasyonlardan dolayı art niyetli kişilerin toplumu ayrıştırıcı, huzursuzluk çıkarmaktan başka amaca hizmet etmeyen, fitne ateşini yaymaya çalışan, basın ve sosyal medya araçları ile provokatif açıklamalar ve yayınlar yaptıklarını müşahede etmekteyiz. Tüm Iğdır halkı şunu bilmelidir ki FETÖ/PDY operasyonları dolayısıyla şahsımı irtibatlandırmaya çalışan, art niyetli açıklamalar ile yapılan mücadeleye zarar vermeye, mücadeleyi sekteye uğratmaya çalışmaktadırlar. Yapılan operasyonlar tamamen devletimizin yargı ve güvenlik güçleri tarafından yürütülmektedir. Iğdır ilinin seçilmiş milletvekili olarak elbette FETÖ/PDY ve diğer terör örgütleriyle mücadelenin takipçisi olacağım. Yapılan operasyonlara müdahil olmam söz konusu dahi olamaz. Bunun aksini iddia edenler FETÖ/PDY terör örgütünün kriptoları ya da art niyetli cahillerdir. Toplumda fitne çıkararak huzursuzluk çıkarmaya çalışanlar şunu bilsinler ki Iğdır farklı renkleriyle tüm toplum kesimlerinin barış ve kardeşlik içerisinde yaşadığı bir yerdir. Tüm ülkede devletin bekası için yürütülen FETÖ/PDY ve PKK terör örgütlerine yönelik operasyonlar büyük ciddiyet ve hassasiyetle yürütülmekteyken bunu zedelemeye yönelik açıklama yapmak vatana ihanetten başka bir şey değildir.
Nurettin Aras olarak, tüm Iğdır halkının seçilmiş temsilcisi, İktidar Partisi olan Ak Partinin Milletvekili, birlik ve beraberliğin en büyük destekçisi, teminatı olduğumu kamuoyuna saygı ile duyururum.”

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası