IĞDIR KÜLTÜR TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ ÇOCUKLARA UYUŞTURUCU KONULU TOPLANTI DÜZENLEDİ

Tarih : 2016-10-22 / Kategori : Kültür & Sanat

IĞDIR KÜLTÜR TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ ÇOCUKLARA  UYUŞTURUCU KONULU TOPLANTI DÜZENLEDİ

Kültür Turizm İl Müdürlüğü SODES Kapsamında "SODES'le  Çocukluktan sanata" projesi kapsamında uyuşturucu  ile mücadele bilgilendirme toplantısı düzenledi.

    Kültür merkezi     toplantı salonunda düzenlenen uyuşturucu ile mücadele bilgilendirme toplantısı uzun zamandır devam eden SODES'le Çocukluktan sanata projesi kapsamında bağlama, gitar, ebru, resim, halkoyunları, el sanatları kursuna katılan miniklerin kendileri ile ailelerine yönelik yapıldı. 
    Uyuşturucu ile mücadeleyi anlatan Iğdır Merkez Topum Sağlığı Dr. Veli Bayat, Sosyal Çalıştırmacı Aysel Kayi ve Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Zeynep Gülçin Yıldırım Uyuşturucu kullanımını, etkilerini, kullanan çocuklara yaklaşım kurallarını, uyuşturucuyu bıraktırmak için neler yapılması gerektiğini, uyuşturucu kullananlara  ailelerin nasıl davranmaları gerektiği gibi birçok konuda sine vizyonlu gösteri ile sunum yaptılar, aydınlatıcı bilgiler verdiler.
    Uyuşturucu ile mücadele bilgilendirme toplantısına İl Kültür ve Turizm Müdürü Osman Engindeniz'in yarı sıra projeyi yürüten ve proje yapımcısı  Aybike Erol, Emir Şıktaş ve Abbas Ali Vural, Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Zeynep Gülçin Yıldırım, Merkez Topum Sağlığından Dr. Veli Bayat, Sosyal Çalıştırmacı Aysel Kayi, bazı öğretmenler, dinleyiciler katıldı.
    Uyuşturucu ile mücadele bilgilendirme toplantısının sonunda salonda katılımcı çocuklar ve ebeveynlerine ikramlarda bulunuldu. 
    Veliler ve minikler toplantı sonunda anlatılanlardan bilgilenmiş ve mutlu bir şekilde ayrıldılar.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.