PTT’nin 176. Kuruluş Yıldönümü Iğdır’da da Kutlandı

Tarih : 2016-10-25 / Kategori : Genel Haber

PTT’nin 176. Kuruluş  Yıldönümü Iğdır’da da Kutlandı

176 yıldır ülke insanına hizmet veren Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümü Iğdır’da da bir dizi etkinlikle kutlandı.

 Iğdır PTT Merkez Müdürlüğü’nde düzenlenen etkinlikte Iğdır PTT Başmüdürü İhsan Afşin tarafından açıklamalarda bulunuldu. Afşin, açıklamasında; “Osmanlıdan miras Ata Yadigarı Ülkemizin en köklü kurumlarından biri olan PTT 176. Kuruluş yıldönümünü gururla kutlamaktayız.
    Hızla değişen ve gelişen teknolojiye ayak uydurarak hizmet verdiği posta, banka ve kargo sektöründeki yaygın hizmet ağı, güçlü on-line alt yapısı ve dinamik personeliyle Iğdır’ımızda da yaygın hizmet vermenin gururunu yaşamaktayız.
    Iğdır PTT başmüdürlüğü olarak 73 personel, 15 araç ve 7 işyerimizle hizmet vermekteyiz.
    Özellikle son yıllarda Ülkemizin ve dünyanın her noktasına tarihli olarak gönderebildiğimiz kargo, turpex gönderileri, yine ülkemiz ve dünyanın her noktasına on-line olarak gönderdiğimiz avale hizmetlerimiz çok cazip olduğundan vatandaşlarımız tarafından ilgiyle karşılanmakta ve her geçen gün
daha fazla vatandaşımız bu hizmetlerimizden istifade etmektedir.
    PTT matiklerimizle 7 gün 24 saat vatandaşlarımız PTT’nin birçok hizmetinden yararlanabilmektedir.
    Vatandaşımıza her gün daha iyi hizmet vermek için eksik kalan ihtiyaçlarını da tamamlamanın gayreti içinde olacağız.
    175. yılımız münasebetiyle bu günümüzü PTT merkezimizde bir dizi etkinlikle kutlayarak sevincimizi ve gururumuzu müşterilerimizle paylaşacağız.
    Bu vesileyle iş ve işlemlerinde PTT’yi tercih eden değerli hemşerilerimize kendilerini her zaman PTT’ye beklediğimizi belirtir, hizmetlerimize gösterdikleri ilgiye teşekkür eder, saygılar sunarım” dedi.
    PTT’nin 176. kuruluş yıldönümü etkinlikleri sebebiyle 176 numaralı müşteri olan Yusuf Alagöz adlı vatandaşa Başmüdür İhsan Afşin tarafından 15 Temmuz şehitleri hatırasına oluşturulan foto albümü, PTT tarafından Türkiye’nin tarihi ve turistik mekanlarının havadan özel tasarım drone kameralarla çekimlerinden oluşan albüm ve çeşitli hediyeler takdim edildi. Kutlama töreni merkez şubede bulunan PTT müşterilerine sunulan ikramlarla son buldu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.