Iğdır Milletvekili Nurettin Aras’tan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Buluşmasından Notlar

Tarih : 2016-10-31 / Kategori : Siyaset

Iğdır Milletvekili Nurettin Aras’tan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Buluşmasından Notlar

        Iğdır Ak Parti Milletvekili Nurettin Aras Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinde öne çıkan başlıkları vatandaşlarla paylaştı.

               Milletvekili Nurettin Aras paylaştığı yazıda; “Başkanımız ile geçtiğimiz hafta sonu uzun zaman geçirme fırsatı bulduk. Liderliğinde, ülkeme ve milletime hizmet etmekten onur duydum, duyacağım. 15 Temmuz’dan bu yana terör örgütü FETÖ/PDY mücadelesinde Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Başkomutanlığında mücadele etmekteyiz” dedi.
               Milletvekili Nurettin Aras, terör örgütleri ile mücadele edilmeye devam edileceğinin altını çizdiği yazısında ; “ Maşa terör örgütleri FETÖ/ - PKK- PYD-YPG-DAİŞ bilmelidir ki bu ülkenin her çakıl taşı kıymetlidir” ifadelerine yer verirken 1 Kasım seçimlerinde ortaya koyulan milli iradeyi işaret ederek; “Doğunun incilerinden Iğdır’da seçimin hangi şartlarda, kimlere karşı mücadele edilerek kazanıldığı değerlendirildi. Başkomutanımıza Iğdır’da toplumun birliğini bozmaya yönelik art niyetli kişilerle mücadeleye devam edeceğimi belirttim. İlin seçilmiş milletvekili olarak her türlü bölücülüğün karşısında olacağım. Biz Iğdır’da birliğin teminatıydık, bundan sonra da teminatı olmaya devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası