Serhat Kumtepe'den “10 Kasım Mesajı

Tarih : 2016-11-10 / Kategori : Duyurular

Serhat Kumtepe'den “10 Kasım Mesajı

                 Iğdır Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Serhat KUMTEPE  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 78. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

             Büyük liderler için kuşkusuz ki matem değil; fikirlerine sadakat gereklidir." fikrinden hareket edilmesi gerektiğini belirten Iğdır Ticaret Borsası  Yönetim Kurulu Başkanı Serhat KUMTEPE “10 Kasım tarihini bir matem ve milli bir yas günü olarak kabul etmek yerine, fikirlerine yönelmek için bize verilmiş bir fırsat olarak görülmelidir.” dedi.

               Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, büyük devlet adamı Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü, sonsuzluğa uğurladığımız günün 78. Yıldönümünde, bir kez daha özlemle, saygıyla, sevgiyle ve rahmetle andıklarını ifade eden Iğdır Ticaret Borsası Başkanı KUMTEPE mesajında şu ifadelere yer verdi: “10 Kasım, milletimiz için Atatürk'ü anma günü olduğu kadar, aynı zamanda O'nun ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığı gösterme günüdür. Atatürk, ömrünü milletine adamış, kurduğu Cumhuriyet'e sahip çıkılmasını ve çok çalışılarak bilimde ekonomide ileri bir seviyeye ulaşılmasını öğütlemiştir.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ekonomisi zayıf bir ulus, yoksulluktan ve düşkünlükten kurtulamaz; güçlü bir uygarlığa, kalkınma ve mutluluğa kavuşamaz; toplumsal ve siyasal yıkımlardan kaçamaz.” Sözünden de anlaşıldığı gibi milletçe kalkınmanın ve refahın yolu güçlü ekonomiden geçmektedir. Bizler de iş dünyası olarak milletimizi, devletimizi aydınlık yarınlara taşımak ve güçlü ekonomi güçlü bir Türkiye oluşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya da devam ediyoruz. Bu konuda hepimize düşen görev, Gazi Mustafa Kemal’in gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmak, Cumhuriyetimizi aydınlık yarınlara taşımak için elbirliğiyle çalışmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası