Öğrencilerin Gözünden Polislik

Tarih : 2016-11-29 / Kategori : Eğitim

Öğrencilerin Gözünden Polislik

      Karakoyunlu ilçesi Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik “Öğrencilerin Gözünde Polis” konulu resim ve şiir yarışması düzenlendi.  

          Haber Ali ŞIKTAŞ: Yarışmada dereceye giren öğrencilerin ödülleri, Şehit Polis Nevzat Alagöz ortaokulunda düzenlenen törenle verildi.
        Polis- öğrenci ilişkisini geliştirmek amacıyla gerçekleştirilen yarışmada Şehit Polis Nevzat Alagöz Ortaokulundan Nida Kaya, Şehit Polis Olgun Kurbanoğlu İmam Hatip Ortaokulu’ndan Goncagül Soğlin ve Ahmetali Dönmez Anadolu Lisesi’nden İlayda Coşkun  resim ve şiir dalında polislik mesleği ile ilgili hünerlerini sergiledi.
        Yarışmada öğrencilerin resim-şiir alanlarında yaptığı çalışmalar ilk olarak okullarındaki öğretmenlerce oluşturulan bir komisyon tarafından elemeye tabi tutuldu. İlçe Milli Eğitim ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından oluşturulan üst kurul  tarafından değerlendirildi. Birincilere bisiklet hediye edildi.
     Birinci olan öğrencilere hediyelerini İlçe Emniyet Amiri Gökhan Gençtürk ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Vadettin Tekin tarafından verildi.
      Hediyelerine alan öğrenciler okul bahçesinde tur attı.
     Öğrenciler’den Nida Kaya,Polis abilerimiz resim ve şiir yarışması düzenledi bende katıldım birinci oldum çok mutluyum. Polislik mesleğinide seviyorum. Büyünce polis olmak istiyorum.”dedi.
       Goncagül Soğlin,’ise, İlçe Emniyet amirliğimizin düzenlemiş olduğu yarışmada birinci oldum ve Bisiklet kazandım. Polis amcalarıma çok teşekkür ediyorum.”dedi.
      İlçe Emniyet Amiri Gökhan Gençtürk, Karakoyunlu İlçe Emniyet amirliği Toplum Desdekli polislik büro amirliği tarafından Öğrencilerin gözünden polis konulu resim ve şiir yarışması düzenledik.
      Yarışmada dereceye girenlere bisiklet hediye ettik. Bu tür yarışmalarımız etkinliklerimiz yine olacaktır. Siz değerli öğrencilerimizle hep iç içe olacağız. Çünkü sizler bizim geleceğimizsiniz. “şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası