2016-2017 OKUL SPORLARI MÜSABAKALARI HIZLA DEVAM EDİYOR

Tarih : 2016-12-01 / Kategori : Spor

2016-2017 OKUL SPORLARI MÜSABAKALARI HIZLA DEVAM EDİYOR

          Iğdır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nce okul sporları faaliyetleri kapsamında il ve ilçe spor salonlarında il birincilikleri olmak için takımların mücadelesi devam ediyor.

 

        2016-2017 yılı okul sporları faaliyeti kapsamında gerçekleştirilen Atıcılık,Atletizm, Badminton, Basketbol, Bedensel Engeliler Bocce, Boks. Futbol, Futsal ,Güreş, Halk Oyunları, Hentbol, Judo, Karate, KickBoks, Masa Tenisi, Özel Sporcular, Satranç, Taekwando, Tenis ve Voleybol Branşlarındaki müsabakalar İskender Iğdır Spor Salonunda Iğdır Gençlik Merkezi Salonunda İlçelerde deki Spor Salonlarında ve Okullardaki Spor Salonlarında yapılan müsabakalar ile devam ediyor.
          Iğdır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım AYDOĞDU, devam eden müsabakaları izleyerek çok sayıda okul ve öğrencinin katılım sağladığı spor faaliyetlerini sorunsuz şekilde sonlandıracaklarını söyledi. Aydoğdu “Sporu ilk olarak okulda tanıyan birçok gencimiz sporu bu sayede tanıyıp, benimseyerek spor yaşamına devam ediyor. Okul sporlarında hedefin çocukların sporla buluşturulmasıdır. Bu tür projeler yetişen neslin hem zihnen hem bedenen daha sağlıklı bir nesil yetişmesini sağlamaktadır” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.