CUMHURBAŞKANININ DOLAR ÇAĞRISINA IĞDIRLI ESNAFLAR DESTEK VERDİ

Tarih : 2016-12-03 / Kategori : Genel Haber

CUMHURBAŞKANININ DOLAR ÇAĞRISINA IĞDIRLI ESNAFLAR DESTEK VERDİ

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın doları bozdurun Türk lirası alın çağrısına Iğdırlı esnaflardan destek geldi.

 

  Iğdır da bulunan Ünsal kırtasiye dükkanının önüne astığı yazı ile Cumhurbaşkanına destek vermek için 100  dolarını Türk lirasına çeviren herkese ücretsiz hikaye ve çeşitli ders kaynak  kitaplarını ücretsiz olarak dağıtmaya başladı.
           Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vatandaşlara seslenerek Yastığının altında döviz olanlar, gelsin parasını altına dönüştürsün. Gelsin, parasını TL'ye dönüştürsün. Türk lirası değer kazansın. Altın değer kazansın. demesi üzerine Iğdırlı esnaflar harekete geçtiler.
             Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek vermek için bir kampanya başlatan Ünsal Kırtasiye sahibi Serdar Ünsal,” Dolar 3,5 TL geçti.İç ve dış düşmanlar 15 Temmuzda yaptıkları FETÖ destekli darbede başarılı olamayınca Ülkemizi ekonomik olarak zora sokmak için doların fiyatını suni olarak yükseltiyorlar. Biz esnaflarda buna tepki göstermek için Cumhurbaşkanımıza ve devletimize destek vermek amacıyla kampanya başlattık 100 dolar bozdurduğunu belgeleyen herkese hikaye kitabı ve ders kaynak kitapları ücretsiz olarak veriyoruz.Böylece hem çocuklarımız okuyacak hem de eğitime devletimize katkımız olacak şeklinde konuştu.
              Müşterilerde ”Bu devlet ve vatan bizim sahip çıkmamız lazım. Cumhurbaşkanımıza çağrısına uyuyoruz.100 dolarım vardı bozdurdum.Çocuğumun ihtiyacı için alışveriş yaptım Ünsal kırtasiye de 5 TL değerinde hikaye kitabını hediye etti. Kutlarım ”dedi.
                Bir öğretmende “Güzel bir kampanya ekonomimize destek olmalıyız dolar yerine Türk lirası kullanalım. Velilerime tavsiye edeceğim. Kitap hediye etmeniz anlamlı ”şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası