IĞDIR’DAN REKTÖR ADAYI KEREM KARABULUT’A DESTEK

Tarih : 2016-12-03 / Kategori : Eğitim

IĞDIR’DAN REKTÖR ADAYI KEREM KARABULUT’A  DESTEK

  Iğdır Üniversitesi Rektörlüğüne aday olan Prof. Dr. Kerem Karabulut’a Sivil Toplum Kuruluşlarından tam destek.

 

   Iğdır Üniversitesi rektörlüğü için müracaat eden Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kerem Karabulut,’a Iğdır da faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarından destek geldi.
           Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri federasyonu Genel başkan yardımcısı ve Iğdır Azerbaycan Evi Derneği başkanı  Serdar Ünsal , “Üniversitelerin bir şehrin kültürel, sosyal ve ekonomik yapısının kalkınmasında lokomotif görevi üstlendiğini ancak Iğdır Üniversitesi’nden şimdiye kadar bunu göremediklerini” söyledi.   
                Ünsal, “Bizler bu ilde ve ilçelerinde yaşayan vatandaşlar olarak isteriz ki şehrimizin üniversitesi hem ilimizin hem de ilçelerimizin özellikle sosyal ve kültürel yapısına katkıda bulunsun. 
    Bir üniversite Bulunduğu şehre ve ülkesine kattığı bilimsel, sosyal ve kültürel değerlerle ancak başarılı sayılabilir.
     Fakat şu ana kadar şehriyle bütünleşememiş, bu anlamda ildeki ya da ilçelerdeki bir sivil toplum örgütü kadar dahi bulunduğu ile faydası olmamış bir üniversiteyle karşı karşıyayız Bu sebeple bir kan değişikliğinin ilimiz için hayırlı olacağına inanıyor ve adaylığını açıklayan ığdır’ı bilen halkı bütünleştirecek Iğdır’a katkı sağlayacak  Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kerem Karabulut,hocamıza desteklerimizi sunuyor ve başarılar diliyoruz. ”dedi.
             Rektör Adayı Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kerem Karabulut, ise yaptığı açıklamada” Iğdır Üniversitesi rektörlüğü için müracaatta bulundum. 
    Bu bölgeyi bilen halkla bütünleşecek birlik ve beraberliği sağlayacak  Üniversiteyi halkla bütünleştirecek bilgi ve birikimim var.
    Taktir YÖK ve sayın Cumhurbaşkanımızındır ”dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.